Görüş Bildir
Haberler
EDHO Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? Bu Hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Var mı? EDHO Yeni Bölüm Tarihi...

EDHO Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak? Bu Hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Var mı? EDHO Yeni Bölüm Tarihi...

Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni sezon bölümleri milyonlar tarafından merakla bekleniyor. Atv ekranlarının reyting rekortmeni yapımı geçtiğimiz sezonda da zirvedeki yerini korumuştu. Şimdilerde birçok yapım ekranlara geri dönerken “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni sezon ne zaman başlıyor, başladı mı?” soruları yanıt aramaya başladı. Peki, EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak? Bu hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz var mı? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon bölümleri merakla bekleniyor. ATV'nin sevilen dizisi EDHO yeni bölüm tarihi henüz yayıncı kuruluş tarafından açıklanmazken öte yandan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni sezon ne zaman başlıyor, yayın tarihi belli oldu mu?' soruları gündemdeki yerini aldı. İşte konuyla ilgili detaylar...

EDHO Yeni Sezon Ne Zaman?

EDHO Yeni Sezon Ne Zaman?

Dizinin oyuncuları yeni bölümler için sete çıkarken dizinin yeni sezonuna Ekim ayında ekranlara geri dönmesi öngörülüyor.

EDHO yeni bölüm yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Diziyle ilgili açıklama gelince haberimizde yer alacaktır.

EDHO Son Bölümde Neler Oldu?

EDHO Son Bölümde Neler Oldu?

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır.

Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır.

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır. Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir. Yeni bir hayata başlamak için hazırlıkiçinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın