Görüş Bildir
Haberler
Ece Sükan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Oyuncu Ece Sükan'ın Oynadığı Diziler

Ece Sükan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Oyuncu Ece Sükan'ın Oynadığı Diziler

Ece Sükan zaman zaman gündeme gelen isimlerden birisi. Özellikle son günlerde magazin gündeminden düşmeyen bir isim haline geldi. Oyuncu ve eski manken Ece Sükan birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından da araştırılmaya başlandı. Ece Sükan'ın oynadığı diziler ve aşk hayatı birçok kişi tarafından merak edildi. Peki Ece Sükan kimdir, kaç yaşındadır? Ece Sükan hangi dizilerde rol aldı?

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Sükan Kimdir?

Ece Sükan Kimdir?

Ece Sükan oyuncu ve eski mankendir. 1977 yılında Ankara’da doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamlamıştır. Kariyerine ilk adımı ise çocukluk yıllarında atmıştır. Sükan, TRT’de uzun süre Kayahan’la 'Cumartesiden Cumartesiye' adlı programda sunuculuk yapmıştır. 'Uzun Çoraplı Pippi' ve 'Susam Sokağı' gibi çizgi filmlerde ise seslendirme yapmıştır.

Ece Sükan'ın Kariyeri

Ece Sükan'ın Kariyeri

Ece Sükan, Ankara Devlet Opera Balesi’nde 3 yıl bale eğitimi almış ve daha sonra burada 2 yıl oyunlarda görev almıştır. 1998 yılında ODTÜ Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Ece Sükan, New York’da Fashion Institute of Technology adlı okulda eğitimler almıştır. 

Sükan, Best Model of Turkey yarışmasında 1998 yılında üçüncülük kazanmıştır. Bu başarısının ardından profesyonel olarak mankenlik yapmaya başlamıştır. Öğrencilik yıllarında bir radyoda DJ’lik yapan Ece Sükan, mezun olduktan sonra İstanbul’a yerleştmiş ve hem modellik hem de editörlük yapmaya başlamıştır.

Ece Sükan'ın Oynadığı Diziler

Ece Sükan'ın Oynadığı Diziler

Ece Sükan hem mankenlik konusunda hem de oyunculuk konusunda kendisini geliştirmiş bir isimdir. Ece Sükan, yakın zamanda yayınlanması beklenen Netlfix'in yerli yapımı Terzi'de ise Suzi karakteriyle karşımıza çıkacak. 

Ece Sükan'ın rol aldığı diziler ise şu şekildedir:

  • Gülperi

  • Aşk Yakar

  • Haziran Gecesi

  • Terzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın