Görüş Bildir
Haberler
Ece Çeşmioğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır? Taner ve Ece Çiftinin Tatil Keyfi

Ece Çeşmioğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır? Taner ve Ece Çiftinin Tatil Keyfi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, yakın arkadaşları Mucize Doktor’un Ali’si Taner Ölmez ve nişanlısı Ece Çeşmioğlu ile birlikte tatil sezonunu açtı. Milliyet Gezetesi’ndeki habere göre; Kaş'ta lüks bir otelde kalan grup, havuz başında objektiflere yansıdı. Nişanlısı Ece Çeşmioğlu ile akşam saatlerine yakın tekrardan havuza giren Ölmez, sevgilisiyle yakından ilgilendi. 44 yaşındaki Başak Dizer ise rüzgardan dolayı günü, oyuncu eşi ile beraber oturarak geçirdi. Keyifli vakit geçiren oyuncu gurubuna yakın arkadaşlarının da eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı. Bu haber sonrası Ece Çeşmioğlu sosyal medyanın gündeminde oturdu. Peki, Ece Çeşmioğlu kimdir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur ve İstanbulludur. Çocukluk hayali olan Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan güzel oyuncu, 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisiyle oyunculuk hayatına adım attı, 2006 yılında “İki Aile” dizisindeki Ceren rolüyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. Ece Çeşmioğlu ardından, “Firar”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, “Yazın Öyküsü”, “Kalbim Yangın Yeri” ve “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 2017 yılında “Yüz Yüze” dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Çeşmioğlu, son olarak “Yuvamdaki Düşman” dizisinde Ceren karakterine hayat vermişti.

“İçim dışım birdir aslında. Oynamam. Doğalım. Bu rol yaparken de yakalamaya çalıştığım bir durum. Doğallık ve samimiyet… Neysem, o olmak. Fazlası değil” sözleri ile kendini tanımlayan 28 yaşındaki Ece Çeşmioğlu, 1.63 metre boyunda, 52 kilo ve Yay burcudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın