Görüş Bildir
Haberler
Ebeveynlerinin Evde Koydukları Über Absürt Kuralları Anlatırken Sizi Dumura Uğratacak 15 Kişi

Ebeveynlerinin Evde Koydukları Über Absürt Kuralları Anlatırken Sizi Dumura Uğratacak 15 Kişi

Sheida
30.04.2019 - 11:22

Herkesin evinde anne ve babaları tarafından konulmuş ilginç kurallar vardır. Her ne kadar bazıları evrensel kurallar olsa da bazı ebeveynler kural koymanın suyunu çıkarabiliyor. Buzzfeed kaynaklı bu içeriğimizde ailelerinin koyduğu son derece absürt kuralları anlatırken sizi dumura uğratacak kişileri derledik!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/alliehayes/w...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Erkek kardeşim her 10 saniyede bir köpek sahiplenmek istediği için babam şöyle bir kural koymuştu: Her iki tarafımızdaki komşularımızın da köpeği vardı ve kural şuydu sadece o evlerdekiler köpek sahibi olabilirdi. Kardeşim buna uzunca bir süre inandı."

—TwinLinds

2. "Erkek arkadaşımın yanında yatamıyor ya da uzanamıyordum. Çünkü annem onun yanında uzanmamın onu tahrik edebileceğini söylemişti bu yüzden yapmıyordum. Bir keresinde nişanlımın yanında ayağımı koltuğa uzatınca annem aşırı sinirlendi çünkü onu tahrik etmeye çalıştığımı düşünmüş."

—OverallDisaster

3. "Tuz kullanmak sadece misafirlere özeldi. Bizim evde baharat kullanmak ayıp olarak görülüyor hatta çok kötü yemek yapmalarına rağmen anne ve babam bunu hakaret olarak algılıyordu."

—Ticliff

4. "Büyükannem şimşek çakarken tuvaletimi yapmamamı söylemişti çünkü borulara düşen bir yıldırım beni çarpabilirmiş."

—pavlovs_bog

5. "Çayıma şeker atmama izin yoktu çünkü annem bana 'hapishaneye gittiğinde sana şeker vermezler ve bu da hapishane hayatını senin için daha zor bir hale getirir' diyordu."

—Griff-Man17

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Babamın divertikülleri var (bağırsak duvarından dışarı çıkıntı yapan keseler) ve susam yiyemiyor diğer bazı şeylerin yanında. Bu yüzden fast food yiyeceğimiz zaman herkes ekmeğinin sonunu babama vermek zorunda. Ancak bunun sebebini hiçbir zaman açıklamadı ve biz doğduğumuzdan beri bu böyleydi. Bunun normal olmadığını liseye başlayınca anladım."

—LtheDutch

7. "Arkadaşımın evinde pizzayı dürüm yapmak yasaktı. 3 genç kardeş birlikte yaşıyorladı ve pizza söylediklerinde ortalık kızışıyor herkes yiyebildiği kadar pizza yemeye çalışıyordu. İlk kurala göre elinde bir dilimden fazla pizza bulunduramazsın eğer son lokmansa başka bir dilim daha alabilirsin. Her neyse kardeşlerden biri pizzayı dürüm yaparak yiyince daha hızlı olduğunu fark etmişti bu yüzden de pizzayı dürüp yemek yasaktı."

—tokyokish

8. "Birine sadece doğum günü ya da Christmas ise hediye alabiliyordum. Bu arada bilginize: kendi paramı kazanıyordum. Annem okuldan ne kadar sürede gelebildiğimi bildiği için eğer bir mağaza durursam anlıyor, başım belaya giriyordu."

—melindseyme

9. "Tarihle ile ilgili olmadığı sürece şiddet içeren video oyunları oynamam yasaktı."

—therealmacter

10. "Evin ön kapısını kullanamıyorduk. Hiçbir zaman. Kapının her iki tarafından da anahtar gerektiren bir kilidi vardı. Anahtarları üvey babamdaydı ve misafirler bile arka kapıdan girmek zorunda kalıyordu."

—Alices_Nightmares

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Babam işten geldiğinde arkadaşım eve gitmek zorundaydı. Ailesi ona öyle söylemişti çünkü bu akşam yemeği vakti demekti ve evine dönmek zorundaydı. Ancak arkadaşım kuralın akşam yemeği vaktiye alakalı olduğunu anlamamış ve bunun baba gelince eve dön anlamına geldiğini düşünmüş."

'Babamın eve doğru geldiğini görür görmez elinde ne varsa bırakıp hemen evi terk ediyordu.'

—Not_all_aware

12. "Şapkamı ters takmam yasaktı çünkü babam bunun bir çete işi olduğunu sanıyordu."

—Youcanthearjimmy

13. "Haftada sadece bir temiz havlu kullanma iznimiz vardı. O havluyla ne yaparsak yapalım bir dahaki haftaya kadar yeni havlu kullanamıyorduk."

—MediocreC

14. "Arabanın içinde herhangi bir içecek bırakmam yasaktı çünkü annem içine birinin zehir koyabileceğini düşünüyordu. Güvenlik konusunda her zaman çok korumacıydı ama bu kuralı benim hala favorim."

—Throne-Eis

15. "Freddy filmlerini izlemeye iznimiz vardı ama Jason filmlerine yoktu. Çünkü annem '13. Cuma' filminin şeytani olduğunu 'Elm Sokağında Kabus' filminin eğlenceli olduğunu düşünüyordu."

—Joe434

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
47
18
9
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rosa GEMLİN

bu kuralları koyan ebeveynler sorunlu bence

kullan1c1ad1

5. madde ne öle. elbet herkes birgün hapishaneye mi hidecek kuralı:))) tek kaçık millet biz degilmişiz

neset-baba

Ailesi mafya üyesi falansa demek ki...

Efe Kasap

2. maddeyi yazan bir erkek.