Görüş Bildir
Haberler
E Okul VBS Nedir, Nasıl Kullanılır? e Okul Veli Bilgilendirme Neden Önemli?

E Okul VBS Nedir, Nasıl Kullanılır? e Okul Veli Bilgilendirme Neden Önemli?

İlkokul, ortaokul ve liselerin tatile girmesiyle e okul VBS sistemi her zaman olduğundan daha önemli hale geldi. Öğrenciler, öğretmenler ve aynı zamanda veliler için bir MEB yazılımı olan Veli Bilgilendirme Sistem ara tatilde en çok kullanılan uygulamalarda biri. Özellikle velileri, öğrencilerinin okuldaki son durumunu öğrenmek için E Okul VBS giriş aramasını sıklıkla yapıyor. Peki, e okul VBS nedir, nasıl kullanılır? E okul veli bilgilendirme programı ile neler yapılabilir? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler için okul döneminde vazgeçilmez uygulamalar arasında yer alan E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi; öğrencinizin  devamsızlık bilgileri, haftalık ders programları, sınav tarihleri, sınav sonuçları gibi bilgileri size yazılım üzerinden sunuyor.

E Okul Giriş Ekranı

E Okul Giriş Ekranı

E- Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden; kayıt, nakil, sınav itirazları gibi konularda da işlemler gerçekleştirebilirsiniz.

E- Okul Girişi İçin Tıklayınız.

E Okul Öğretmen ve Veli Girişi

E Okul Öğretmen ve Veli Girişi

- Okul VBS girişi yapabilmeniz için; Türkiye Cumhuriyet kimlik kartınızı kullanmanız yeterli olacaktır. 

Öğretmen Girişi

E-Okul öğretmen girişi de öğrenci girişi ile aynı ekran üzerinden yapılıyor. E Okul öğretmen girişi ekranı ile sınav notları girişi ve devamsızlık eklemeleri yapılabildiği gibi, öğrenci performansları da eklenebiliyor.

Veli Girişi

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş ile veliler, çocuklarının okuldaki son durumu hakkında bilgi edinebilir. E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi girişi, e Okul VBS giriş ile aynı ekran üzerinden yapılıyor.  E Okul giriş ekranı üzerinden giriş sağladıktan sonra, sol menüde yer alan 'Not Bilgisi' seçeneğine tıklayın. Daha sonra, karşınıza açılan pencerede öğrencinin not bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın