Görüş Bildir
Haberler
Duygusallar Bir Adım Öne Gelsin! Onedio Editörlerinin Hüngür Hüngür Ağladığı Yürek Burkan 27 Film 😭

etiket Duygusallar Bir Adım Öne Gelsin! Onedio Editörlerinin Hüngür Hüngür Ağladığı Yürek Burkan 27 Film 😭

03.10.2018 - 08:12 Son Güncelleme: 04.10.2018 - 09:59

Herkesin izlerken ağladığı belki de günlerce etkisinden çıkamadığı filmler vardır. Biz de gittik editörlerimize 'İzlerken ağladığınız filmler hangileri?' diye sorduk. Bakalım editörlerimiz hangi filmlerde ağlamış. Siz de ağlamalı filmleri seviyorsanız aralarından seçerek izleyebilirsiniz. Hadi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çizgili Pijamalı Çocuk

1. Çizgili Pijamalı Çocuk

Nazi Almanya'sında geçen bu filmde bir aile,  Auschwitz toplama ve yok etme kampının bitişiğinde yaşar ve anne çocuktan kampın gerçek yüzünü saklamaya çalışır. Yapım yılı 2008 olan bu filmin yönetmen koltuğunda ise Mark Herman oturuyor.

IMDB 7,8

2. Canım Kardeşim

2. Canım Kardeşim

Bir nesli hüngür hüngür ağlatan bu filmi anmazsak olmazdı zaten. Tarık Akan ve Halit Akçatepe'nin unutulmaz oyunculuğunu tekrar izlemek için sizlere de bir hatırlatma yapmış olalım.

IMDB 8,8

3. Sonbahar

3. Sonbahar

15. Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Film ödülünü almayı başaran bu filmin yönetmen koltuğunda ise Özcan Alper bulunuyor. Onur Saylak'ın harika oyunculuğuna tanık olmanızı öneriyoruz.

IMDB 7,8

4. Ayla

4. Ayla

Kore Savaşı'nda yaşanılan gerçek bir öyküyü beyaz perdeye taşıyan 'Ayla' tüm Türkiye'yi ağlatan filmler arasına girdi.

IMDB 8,9

5. Yerdeki Yıldızlar

5. Yerdeki Yıldızlar

Hintçe'de 'Yerdeki Yıldızlar' anlamına gelen Taare Zameen Par, Amir Khan'ın yapımcılığını, yönetmenliğini ve oyunculuğunu üstlendiği bir film. 

IIMDB 8,4

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Benim Sol Ayağım

6. Benim Sol Ayağım

Christy Brown'un otobiyografik romanından beyaz perdeye uyarlanan ve sadece sol bacağını oynatabilen bir adamın hikayesini anlatan 'Benim Sol Ayağım' insanın ciğerini çürütür. Dilerseniz kitabını da okuyabilirsiniz.

IMDB 7,9

7. Lorenzo'nun Yağı

7. Lorenzo'nun Yağı

Tamamen gerçek bir hikayeden alınan bu filmde nadir görülen bir hastalığa yakalanan çocuk ve ailesinin hikayesini izleyeceksiniz. 'Bir anne nasıl olmalı?' ve 'Bir baba çocuğu için neler yapabilir?' sorularının cevaplarını bu filmde bulacaksınız...

IMDB 7,3

8. Mucize

8. Mucize

New York Times'ın en çok satan kitabına dayanan WONDER, ilk kez genel bir ilkokula devam eden, beşinci sınıfa giren yüz farklılıkları olan bir çocuk olan August Pullman'ın inanılmaz ilham verici ve içten gelen hikayesini anlatıyor.

IMDB 8,0

9. Ölü Ozanlar Derneği

9. Ölü Ozanlar Derneği

Aynı isimli kitaptan uyarlanan ve uyarlama filmler arasında en iyilerinden biri olan 'Ölü Ozanlar Derneği' izleyenlerin bile tekrar izlemesi gereken naçizane enfes bir filmdir.

IMDB 8,1

10. Daima Lilya

10. Daima Lilya

Lilya, annesinin onu terk etmesiyle hayatla baş başa kalır ve hayatı uçurumdan sürüklenircesine kötüye gitmeye başlar. İzlerken içinizin kıyılacağı bir diğer filmdir Lilya 4-Ever.

IMDB 7,9

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Can Dostum

11. Can Dostum

Bir kazadan sonra sakat kalan bir adam ve ona bakan kişinin arasındaki harika dostluğu ele alıyor 'Can Dostum.'

IMDB 8,5

12. 50/50

12. 50/50

Yakalandığı kanser hastalığı sonrasında doktorların verdiği %50 hayatta kalma oranı ile yaşamaya çalışan bir gencin hayatını anlatan bu filmi de izlemediyseniz mutlaka izlemenizi öneriyoruz.

IMDB 7,7

13. Unutursam Fısılda

13. Unutursam Fısılda

İki kız kardeşin değişen hayatlarını gözler önüne seren bu filmde eskilere yolculuk yapacaksınız.

IMDB 7,5

14. Eğer Yaşarsam

14. Eğer Yaşarsam

Başarılı bir çellist olan ana karakterimizin geçirdiği bir kaza sonrasında hayatı tamamen değişir. IMDB 6,8

15. Dedemin İnsanları

15. Dedemin İnsanları

Çağan Irmak'ın kendi dedesinin hayatından esinlenerek yazdığı ve kurguladığı bu filmde kaybettiğiniz büyüklerinizi çok özleyeceksiniz.

IMDB 8,0

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. İftarlık Gazoz

16. İftarlık Gazoz

Nazilli'nin yarım asırlık gazozcusundan esinlenilen bir Yüksel Aksu filmidir. Bol duygusallık içerir bizden uyarması.

IMDB 7,5

17. Hayat Güzeldir

17. Hayat Güzeldir

İkinci Dünya Savaşı’nın sivillerin üzerindeki yıkıcı etkisini beyaz perdeye en iyi uyarlayan filmlerden biri olan 'Hayat Güzeldir' tüm olumsuzluklara rağmen her daim bir umut ışığı olduğunu adında olduğu gibi, içeriğinde de barındırıyor. Gösterime girmesiyle büyük ses getiren bu filmi tekrar tekrar izleyebilirsiniz.

IMDB

18. Umut

18. Umut

Umut, yurt dışında hapis yatan Yılmaz’ın yıllar sonra vatanına dönmesiyle Şarköy’de başlayan ve Istanbul’da devam eden olaylar zincirini konu ediyor.

IMDB 6,3

19. Umudunu Kaybetme

19. Umudunu Kaybetme

Ailesini cesurca ayakta tutmaya çalışan bir baba ve oğlu arasındaki iletişimi gözler önüne seren bu film, hayatınıza dokunacak en güzel filmlerden biri olabilir.

IMDB 8,0

20. Gitme

20. Gitme

Sam Foster, işine kendini adamış New York'lu bir psikiyatristtir ve 21. yaşını doldurduğu gün intihar etmeyi düşünen bir hastasını intihardan kurtarmaya çalışmaktadır. Fakat hastası genç Henry Lethem'in intiharının ardında gerçek ötesi bir gizem saklıdır. Her izleyişinizde yeni detaylar keşfettiğiniz bu filmi mutlaka izleyin.

IMDB 6,9

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Babam ve Oğlum

21. Babam ve Oğlum

Babam ve Oğlum'da, 12 Eylül darbesinin yıktığı hayatlardan birinde yetişmektedir küçük Deniz. Babasıyla beraber sürdükleri hayatları ise bir haber ile değişecektir.

IMDB 8,4

22. İçimdeki Yangın

22. İçimdeki Yangın

Lübnan'da geçen bu film içinize öyle bir oturur ki günlerce etkisinden çıkamazsınız. Öyle bir filmdir işte. İzlediğinizde keşke daha önce izleseydim dedirtmekle beraber, keşke izlemeseydim de dedirtir. Öyle iç yakar.

IMDB 8,2

23. Kırık Çember

23. Kırık Çember

Birbirine deliler gibi aşık bir çiftin evlenmesi ve çocuklarının olmasıyla değişen hayatlarını konu alan 'Kırık Çember' her sinema izleyecisinin görmesi gereken bir film.

IMDB 7,8

24. Ateş Böceklerinin Mezarı

24. Ateş Böceklerinin Mezarı

Film Akiyuki Nosaka'nın, II. Dünya Savaşı'da açlıktan ölen kız kardeşinden özür dilemek için yazdığı Hotaru no Haka (animasyon Japonya'da aynı isimle yayınlandı) isimli kısmi otobiyografik romanından uyarlanmıştır. Anime deyip geçmeyin ciğerinizi yakar.

IMDB 8,5

25. Müfreze

25. Müfreze

Chris Taylor, 1967'de Vietnam'daki savaşa gitmek için üniversite çalışmalarını terk eder. Savaşın ortasına geldiğinde, idealizmi ortadan kalkar. Savaş filmleri arasında editörümüzün kalbine oturmuş bir filmdir.

IMDB 8,1

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Beasts of No Nation

26. Beasts of No Nation

Afrika'da iç savaşlar sürerken, şiddetli bir savaş görevlisi olan (İdris Elba) genç bir yetimin (İbrahim Attah) kendi gerilla askerlerine katılmasını sağlar.

IMDB 7,8

27. Yeşil Yol

27. Yeşil Yol

Haksızlığın ve ön yargının hayatları ne denli kararttığını gözler önüne seren bu filmde ağlamayan yoktur...

IMDB 8,5

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
438
164
39
29
28
26
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moondark

Schindler'in Listesi

col_pengueni1

Listede göremediğim Piyanist favorim. Spo vermek gibi olmasın ama konserve kutusu ile verdiği mücadelenin sonunda konserve yuvarlanıyor, yuvarlanıyor, gidip ... Devamını Gör

col_pengueni1

Bir de Ayla ciğerimi söktü. Yine listede olmamakla birlikte Ertuğrul 1890 da güzel. Ölü Ozanlar Derneği'ni okuyup kendi edebiyat topluluğunu kurmaya çalışan ... Devamını Gör

Rabia AkarslanGüç

içimdeki yangın hayatımda izlediğim en en güzel filmler arasında, herkesin mutlaka izlemesini tavsiye ederim. güzel bir içerik olmuş ilk aklıma gelen filmler... Devamını Gör