Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Acayip Fetişlerinin Anlatıldığı Bu Televizyon Programı En Yeni ve En Garip Bağımlılığınız Olabilir!

etiket Dünyanın En Acayip Fetişlerinin Anlatıldığı Bu Televizyon Programı En Yeni ve En Garip Bağımlılığınız Olabilir!

Arabalarla seks yapanlardan tutun yetişkin olmasına rağmen bebek gibi giyinenlere... Dünyanın en garip fetişlerini bir araya getiren yeni bir televizyon programı var. Detaylar için The Sun kaynaklı içeriğimize buyurun...

Kaynak: https://www.thesun.co.uk/fabulous/786...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bebek Sevgisi

Bebek Sevgisi

Bu kadın ilişkilerinde her zaman bebek gibi davranıyor. Şaka yapmıyoruz, gerçekten bir bebek nasılsa o da öyle. Ama bu durumun ilişkilerini canlı tuttuğunu düşünüyorlar ve çift olarak oldukça memnunlar.

Boy Sırası

Boy Sırası

Program da aralarındaki boy farkında aldırmadan aşkını hunharca yaşayan çiftler de var.

Sür Beni!

Sür Beni!

Fotoğrafta gördüğünüz adam, beyaz Volkswagen Beetle'ına aşık. Arabasına verdiği isim ise Vanilla. Hatta aşık olmakla kalmayıp, arabası ile cinsel ilişkiye girdiğini söylüyor.

Büyük Aşk

Büyük Aşk

Programda yer alan bir başka çift de 318 kg olan kadın ve sevgilisi. Buraya kadar her şey normal fakat 318 kg olan kadının sevgilisinde besleme fetişi var. Yani sürekli kadına yemek yedirerek, kilo aldırıyor.

Üç Kişilik İlişki

Üç Kişilik İlişki

Extreme Love isimli programdaki sıra dışı çiftler de yer alıyor. Örneğin bu çift üç kişilik bir ilişki yaşıyorlar. Ve iki kadın da bu durumdan çok memnun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kan Arzusu

Kan Arzusu

Programdaki çiftlerden bir tanesi de vampir olarak adlandırılıyor çünkü birbirlerinin kanlarını içmek gibi bir tutkuları var...

Oyun Arkadaşı

Oyun Arkadaşı

Programın konuklarından olan Dave'in aslında bir nişanlısı var ama seks oyuncakları koleksiyonu yapmayı seviyor. Bunun için binlerce dolar harcadığını ve oyuncakları 'hayalinin kadınları' olarak gördüğünü söylüyor.

Aşkın Yaşı Yok

Aşkın Yaşı Yok

Bu değişik programın konuklarından bir tanesi de 28 yaşındaki kadın ve onun 69 yaşındaki sevgilisi. (aynı zamanda üvey babası)

Aşkın Yaşı Yok 2

Aşkın Yaşı Yok 2

Extreme Love'ın en çok dikkat çeken çiftlerinden bir tanesi de 31 yaşındaki adam (yaşlı kadınlara karşı bir fetişinin olduğunu dile getiriyor)  ve 91 yaşındaki sevgilisi Marg.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
685
344
138
43
39
20
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Kızın üvey babası ile yaşadığı iğrençliği 'aşkın yaşı yok' diye lanse eden zihniyete de hayret doğrusu..

Dertleryan

Olur mu hiç. Burada sonsuz saygı duyarak dünyanın güzelliğinden filan bahsetmemiz lazım. Swinger çiftleri alkışlayıp, transseksüelliği yüceltmemiz, maneviyat... Devamını Gör

Mida yuhen

Nereye kusuyoruz. Muhittin pooşeet.

leydizz

gerçekten bu içeriği ilk yorumlayan ben miyim? YORUM FETİŞİM VAR BENİM