Görüş Bildir
Haberler
Bu Kadarı da Fazla! Öğrendiğinizde İnanmak İstemeyeceğiniz 10 Tuhaf Cinsel Sapkınlık

etiket Bu Kadarı da Fazla! Öğrendiğinizde İnanmak İstemeyeceğiniz 10 Tuhaf Cinsel Sapkınlık

Hazal Yazıcı
16.07.2018 - 16:56 Son Güncelleme: 13.10.2021 - 12:42

Konu cinsellik olunca herkesin özel olarak ilgi duyduğu şeyler olabiliyor. Fakat bazı beğeniler gerçekten çok tuhaf! Listverse'den derlediğimiz bu içerikte daha önce duymadığınız cinsel sapıklıkları, tıptaki adıyla parafili örneklerini derledik. Şok olmaya hazırsanız başlıyoruz!

Kaynak: http://listverse.com/2018/01/27/10-bi...

10. Dakrifili

10. Dakrifili

Partnerinin ağlamasından cinsel haz duyma durumudur. Duygusal acının somut kanıtı olması sebebiyle sadist ve dominant bireyler tarafından sevilebiliyor. Bunun yanı sıra üzüntüye sebebiyet vermeyip sadece ağlama eyleminden etkilenen ve ağlayan bireyi sakinleştirmeyi seven insanlar da mevcut.

9. Spektrofili

9. Spektrofili

Spektrofili'ye sahip bireyler hayaletleri ve ruhları çekici bulur, onlarla cinsel birliktelikle bulunduklarını iddia ederler. Anlatılanlara göre hayaletle olan ilişki insanlarla yapılanla benzerlik gösterirken ruhlarla cinsellik çok daha farklı bir deneyimmiş. Kesha, Natasha Blasick ve Anna Nicole Smith hayaletlerle cinsel ilişkiye girdiklerini iddia eden ünlülerden.

8. Akrotomofili

Vücutta herhangi bir organın kaybedilmesini çekici bulan cinsel anormalidir. Akrotomofili bireyler sanılanın aksine ampute olan kişilere değil ampute olma durumundan etkilenir. Vücuttaki yara izlerini ve asimetriyi de çekici bulanlar mevcut.

7. Melissofili

7. Melissofili

Zoofili'nin yani hayvan seviciliğin bir alt kategorisi olan Melissofili'de ilgi duyulan şey arılardır. Bu saplantıya sahip bireyler, arıların cinsel organlarını sokmasının yaşadıkları orgazmı daha güçlü kıldığını düşünüyorlar. Acı verici zevkin yanı sıra arının kendisine de hayranlıkları var tabii ki.

6. Knismofili

Gıdıklamayı ve gıdıklanmayı sevmek de bir cinsel saplantı. Gıdıklanan kişinin savunmasız kalması her iki tarafı da tahrik ediyor. Knismofili diğer cinsel sapıklıklara göre masum ve çocuksu görünse buz, oyuncak, kuş tüyü, kelepçe, göz bandı gibi şeyler işi ciddileştiriyor.

5. Menofili

Bu terim regl döneminde olan kadınlara karşı cinsel ilgi duyan erkekler için kullanılmakta. Çoğu kişinin hoşlanmayacağı bir şeyi tercih etmelerinin, kendilerini daha erkeksi yaptığına inanıyorlar.

4. Gerontofili

4. Gerontofili

Gençlerin yaşlı insanları çekici bulması durumudur. Bu ilginin sebebi karşı tarafın zengin olması değildir. Bunun yanı sıra, ilgi duyulan insanlar yaşını göstermeyen, çeşitli estetik operasyonlarla genç görünen tipler de değildir. Gerontofili bireyler, yaşlı görünen yaşlı insanlara samimi romantik duygular besler.

3. Eproktofili

Toplum içinde yapıldığında utanç duyulan gaz çıkarma eylemi, Eproktofili bireyler için son derece tahrik edici. Çocukluğundan beri bu saplantıya sahip olduğunu söyleyen bir adam güzel kadınların gürültülü gaz çıkarmasından etkilendiğini söylüyor. Bunun yanı sıra İrlandalı yazar James Joyce, eşine yazdığı bazı aşk mektuplarında gaz çıkarmaya olan ilgisinden bahsetmekte.

2. Makrofili

Makrofili insanlar kendinden uzun boylulara değil gerçek devlere hayranlık beslerler. Genelde heteroseksüel erkeklerde bulunan bu saplantıyı ataerkil toplumlardaki büyük ve güçlü kadın fantezisi tetikliyor olabilir. Yeryüzünde devlerin bulunmaması sebebiyle devreye hayal gücü ve fantastik filmler girmekte. Belki gelişen teknoloji yakın gelecekte devlerle seksi mümkün kılar.

1. Emetofili

Kusma fetişizmi olarak bilinen Emetofili'nin çeşitleri var. Cinsel ilişki sırasında kendisi kustuğunda daha yoğun orgazm yaşadığını ya da başkalarının bunu yapmasını izlemekten zevk aldığını söyleyen kadınlar bulunmakta. 27 yaşındaki Hong Konglu adam ise oldukça spesifik bir örnek verip heteroseksüel ve çocuk sahibi adamları bu halde izlemeyi sevdiğini iddia etti. 'Yoklukta olduğunda' ise sokaklarda kusmuk arıyormuş...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
847
539
212
109
65
57
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
seyfid

Damacanayı bafilediler bu ülkede birader bunlara ilginç demeyin artık

Serdar Demir

Fantezi yaşamak çok güzel birşey,ben yıllarca yaşamak istedim fanteziyi yaşayana kadar içimde öyle bir baskı vardıki o beni maf ediyordu bir türlü yaşayamadı... Devamını Gör