Görüş Bildir
Haberler
DP Lideri Uysal'dan Erdoğan'a İnönü Göndermeli Yanıt

DP Lideri Uysal'dan Erdoğan'a İnönü Göndermeli Yanıt

Seçim tarihi olarak 14 Mayıs'ı işaret Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan 'Yeniden yerli ve Milli Şef’e karşı 'Yeter, söz milletindir' diyeceğiz' yanıtı geldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında seçim için, Demokrat Parti'nin 1950 seçimlerinde iktidara geldiği 14 Mayıs tarihini işaret etti. 

Erdoğan 'Milletimiz 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün, Altılı Masa diyerek karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, bu kifayetsiz muhterislere 'yeter' diyecektir' ifadelerini kullandı.

DP lideri Uysal'dan "İnönü" göndermeli yanıt

DP lideri Uysal'dan "İnönü" göndermeli yanıt

Erdoğan’ın seçim için 14 Mayıs'ı işaret etmesine Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan yanıt geldi. Uysal, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Uysal 'Milli Şef' unvanlı İsmet İnönü’ye dikkat çeken Uysal, 'Erdoğan, grup konuşmasında önümüzdeki seçimler için 14 Mayıs’ı işaret etmiş. Demokrat Parti olarak biz buradayız, aynı yerdeyiz, bekleriz. 14 Mayıs 2023 yeniden 'yerli ve milli şef'e karşı ‘Yeter, söz milletindir’ diyeceğimiz bir gün olacaktır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uysal'ın paylaştığı video 📹

1950 seçimleri

1950 seçimleri

1950'de düzenlenen seçimleri Adnan Menderes liderliğindeki Demokrat Parti, İsmet İnönü liderliğindeki CHP'ye karşı ezici bir farkla kazanmıştı. Bu seçim sonucuyla 27 yıllık CHP iktidarı son bulmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alkan Alkan

İsmet Paşa'nın boku kadar faydan yoktur şu memlekete

Dede Aydin

bu adnan menderes nasil asıldı idam neden edildi bilen varmı yoksa ben yazacam tek kelime ile turkiyeyi satan diye asıldı idam edildi çok sevindim uça... Devamını Gör

Busra ER

Erdoğan bir konuşmasında biz Menderesin devamıyız demişti..Akparti isminin dahi Zamanin Dp.lilerinin kendilerini ak devrimci gormelerinden kaynakli Partinin ... Devamını Gör