Görüş Bildir
Haberler
Diş Hekimine Erdoğan’ın Konvoyuna El Kol Hareketi Yaptığı İddiasıyla Gözaltı

Diş Hekimine Erdoğan’ın Konvoyuna El Kol Hareketi Yaptığı İddiasıyla Gözaltı

FreiGeist
23.03.2015 - 15:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Denizli'de bir diş hekimi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konvoyuna el kol hareketi yaptığı iddiasıyla muayenehanesinde hastalarına bakarken gözaltına alındı. 

Demirci, 'Cumhurbaşkanı yoldan geçerken ben de herkes gibi konvoya bakıyordum. Bu sırada bir koruma bana işaret yaptı. 10 dakika sonrada 6 kişilik koruma ekibi hastamı muayene ederken beni doktor önlüğümle gözaltına alarak karakola götürdü”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreninden sonra Denizli Valiliği'ne gittiği sırada Doktorlar Caddesi'nden geçerken diş hekimi Deniz Demirci, el kol hareketi işareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. Cumhurbaşkanı koruma polislerince Çınar Polis Merkezi'ne götürülen Demirci, savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli ziyaretinde konvoy geçişi sırasında el kol hareketi yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Diş Hekimi Deniz Demirci, savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Serbest kaldıktan sonra muayenesine dönen Demirci, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Cumhurbaşkanı yoldan geçerken ben de herkes gibi konvoya bakıyordum. Bu sırada bir koruma bana işaret yaptı. 10 dakika sonrada 6 kişilik koruma ekibi hastamı muayene ederken beni doktor önlüğümle gözaltına alarak karakola götürdü. o kadar sevenim varmış ki; kısa süre de Denizli hareketlendi. Verdiğim ifadede de belirttiğim gibi, el kol hareketi yapmadım. Zaten o kadar keskin nişancı içerisinde o hareketi yapsam şu an burada olmazdım. Ben bir bayanım, bir bayana o hareket yakışmaz. Savcılık talimatıyla serbest bırakıldım' dedi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0