Görüş Bildir
Haberler
Dikkat Yaz Yaklaşıyor! Peki Ya Sen Hangi Diyeti Yapmalısın?

etiket Dikkat Yaz Yaklaşıyor! Peki Ya Sen Hangi Diyeti Yapmalısın?

mignon
19.02.2016 - 14:53

Yaz gelirken fazla kilolarından kurtulmak isteyenlere Onedio'dan dev hizmet! Sizi o kadar iyi tanıyoruz ki nasıl bir diyetle kilo vermeniz gerektiğinizi söylüyoruz. 

* Bu test sadece eğlence amaçla yapılmıştır, gerçekten diyet yapmak için lütfen diyetisyene başvurunuz. ☺️

1. Hadi başlayalım, ilk sorumuz çocukluğundan. Şu aşağıdakilerden hangisini yememek için ortalığı birbirine katardın?

2. Peki diyelim ki Survivor'a katıldın aşağıdaki ödül yemeklerinden hangisi senin olsun isterdin?

3. Biraz da senden bahsedelim, mesela şu aşağıdakilerden hangisi tam da seni anlatıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Şimdi dürüst ol! Sence diyete başlasan süresi boyunca devam ettirebilir misin?

5. Sadece diyetle olmaz, spor da bu işin bir parçası. Spor hakkındaki düşüncelerin neler?

6. Peki aşağıdakilerden hangisi en büyük hayalin?

7. Genel olarak ulaşım için hangisini kullanırsın?

8. Son olarak senin diyet hedefin ne onu da söyle bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çikolata Diyeti!

Kilo vermek istiyorsun ama tatlıdan uzak duramıyorsun değil mi? Sana süper bir haberimiz var! Çikolata diyetiyle bu yaza girerken formda kalabilirsin. Senin gibi tatlı ve kolay kolay alışkanlıklarını değiştiremeyen birine ilaç gibi gelecek şey çikolata. Ama bu diyetin ufak bir zor kısmı var ki o da sadece bitter çikolata yemek durumunda kalman. Sütlü ya da beyaz çikolata diyete maalesef dahil değil. Aman canım sen de yüz verdikçe astarını isteme. Diyette çikolatayı kim kaybetmiş ki sen bulasın. Al işte sana taptatlı bir diyet!

Karpuz Peynir Diyeti!

Dünyanın en tatlı ikilisini sana diyet olarak seçtik! Karpuz su oranı açısından diyete en uygun meyvelerden eh onun tamamlayanı da tabii ki peynir. Senin gibi eğlenceli birine en yakışan diyet bu olsa gerek. Karpuzun o yaz gibi kıpır kıpır tadı tıpkı seni anlatıyor, senin de için kıpır kıpır enerji bombası! Bir ortama girdiğinde enerjin herkesi etkisi altına alıyor. Bu diyetle sen çok uyumlu olsan da diyetin ufak bir sıkıntısı var ki bu mevsimde olan karpuzların tadı pek güzel olmaz, ama sonuçta gülü seven dikenine katlanır dimi?

Kabak Diyeti!

Sibel Can'ın efsane diyeti kabak diyeti tam da sana göre! Bir dönem magazin haberlerinin manşetlerini sallayan bu diyet ile sen de yaza formda girebilirsin. Sen de tıpkı bu diyetin etkisi gibi girdiğin ortamı tarzınla sallıyorsun! Seni gören dönüp dönüp bir kere daha bakıyor. Bizce bir fazlalığın yok ama senin ufak takıntıların olduğu için kilolu olduğunu düşünüyorsun. Bu nedenle sana bu efsane kabak diyetini uygun gördük. Ama bu diyetin bir kötü yanı var ki o da sadece kabak yemek zorunda kalman. Neyse ki sen hırslı bir insansın takıntılı olduğun şeyleri düzeltmek için her şeye katlanırsın. Hem kabak da güzel sebze dimi?

Lahana Diyeti!

Sen diyeti biraz ciddiye alanlardansın, formunu korumak, spor yapmak ve en önemlisi sağlıklı beslenmek senin için yaşam tarzı. Durum bu olunca en etkili diyetlerden lahana diyeti senin için çok uygun. Lahana yapısı açısından metabolizmayı hızlandırıp, tokluk hissi veren yiyeceklerden. Evet çok sevilen hep ön yargıyla bakılan yiyecektir lahana, ama sen de insanlar arasında biraz öyle değil misin? İlk başta hafif soğuk daha sonrasında en sevilen. Hem karakteriniz uygun hem de lahana tam senin sağlıklı yaşam tarzına uygun. Eh daha ne olsun!

Kebap/Lahmacun Diyeti!

Kebap/Lahmacun Diyeti!

Senin Türk damarların diyette bile belli oluyor arkadaş! Sen yemekten öyle kolay kolay vazgeçemeyen birisin. 'Diyette neymiş ya öyle kilo mu verilirmiş, hayata bir kere geldik yemeyeceğiz de ne yapacağız' dediğini duyar gibiyiz. Haklısın bizce de dünyanın en güzel şeyi yemek yemek! Bu nedenle sana süper bir haberimiz var senin için kebap/lahmacun diyeti bulduk. Bu diyette yapman gereken sadece lahmacun ve kebap yemek ama kebabın yanında gelen, pilav ya da lavaşları yemen tamamen yasak. Buna katlanabilirsen bizce şimdiden başla yaza şurada ne kaldı.

Çorba Diyeti!

Kış aylarının can damarı çorbanın diyeti tam sana göre! Neden mi? Çünkü, sen biraz üşengeç birisin öyle her gün, her öğün farklı farklı diyet yemeği hazırlamak sana göre değil. İşte bu durumda her öğün şipşak bir çorba yapıp yemek tam senlik. Evet pek karın doyurucu olmaz ama istersen bir tencere çorbayı da kafana dikip içebilirsin. Bir sınırı yok yani. Hazır bunaltıcı sıcaklar gelmeden sen başla bu çorba diyetine pişman olmayacaksın.

Kuru fasulye Diyeti!

Baklagiller bir diyetin vazgeçilmezidir ama bu kuru fasulye diyeti bambaşka bir boyut! Kuru fasulyenin içinde olduğu her şeyi yemek serbest bu diyette ama başka hiçbir şey yiyemezsin şimdiden söyleyelim! Tıpkı doğal bir diyet besini olan kuru fasulye gibi sen de fazlasıyla doğal bir insansın. Yapmacıklıkla hiç işin olmadığındandır doğal olmayan yollarla da diyet yapmaya sonuna kadar karşısın. Son olarak kuru fasulye diyeti yapman toplum içinde bir takım sorunlara neden olabilir bizce kendini eve kapattığın bir ara yapman en iyisi olur. :D

Ayran Diyeti!

Türk mutfağının en güzel icatlarından biri ayranın diyeti tam sana göre! Ayranın o herkesi kendine aşık eden tadı gibi sen de biraz ayran gönüllüsün. Her karşına çıkan güzel/yakışıklıya hemen gönlün kayıyor. Ortamlarda hep çapkınlığınla öne çıkan isimsin. Fazlasıyla ilgi çeken bir tarzında olduğu doğru bu nedenle ayran gönüllü olmanı da anlayabiliyoruz. Bu güzelliğine/yakışıklılığına daha fazlasını eklemen için çok az toparlanmaya ihtiyacın var bunu da ayran diyetiyle başarabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
935
747
315
202
165
104
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berfin Dinçer

Kebap/Lahmacun Diyeti! Para dayanmaz bu diyete :D zaten üşengecim :D

Procidis

Al benden de o kadar

Pasif Kullanıcı

Kebap/Lahmacun diyeti? Öyle diyetin gözünü seveyim,azıcık bi' göbeğim var,o yanında gelen lavaşı yememekle de kilo verilmez.O kebabın lahmacunun içine yağı v... Devamını Gör

Ercan

biraz hareketlenmeni tavsiye ederim..mümkünse bol bol yürü

tatlış penguen

kabak diyeti evet mignoncum kilo aldırıp sonra diyete sokuyorsun bu çok iyi :)))

mignon

Hahahah teşekkürler (: