article/comments
article/share
Haberler
Devlet Bahçeli'den TFF Başkanına Mesaj İddiası: "Süper Lig'i Tescil Etme"

Devlet Bahçeli'den TFF Başkanına Mesaj İddiası: "Süper Lig'i Tescil Etme"

TV100 canlı yayınında açıklamalarda bulunan gazeteci Sinan Burhan, MHP Genel Başkanı Devlet  Bahçeli'nin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na bu sene için Süper Lig’i tescil etmemesine yönelik mesaj yolladığı öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na Süper Lig’in bu sezon tescil edilmemesi yönünde mesaj gönderdiği öne sürüldü.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na Süper Lig’in bu sezon tescil edilmemesi yönünde mesaj gönderdiği öne sürüldü.

İddiaya göre Bahçeli, ligde yaşanan şaibe ve soruşturmaların ardından küme düşmenin kaldırılmasını istedi. Futbolda sezon sonuna gelirken saha dışındaki tartışmalar gündemi sarsmaya devam ediyor. Bu kez konuşulan iddia, siyaset ile futbol dünyasını bir araya getirdi. AKP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Sinan Burhan’ın tv100 canlı yayınında aktardığı bilgiye göre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na dikkat çeken bir mesaj iletti.

Canlı yayında dile getirilen iddiaya göre Bahçeli, sezon boyunca gündeme gelen bahis ve şike soruşturmalarının ardından mevcut lig yapısının yeniden ele alınmasını istedi. Süper Lig’in mevcut haliyle tescil edilmemesi gerektiğini savunduğu öne sürülen Bahçeli’nin, bu sezon küme düşmenin kaldırılmasını ve gelecek sezon Süper Lig’in 21 takımla oynatılmasını istediği ileri sürüldü.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
2007 yılında başladı medya sektörü maceram, 2009 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı bölümünden mezun olunca daha da perçinlendi. Türkiye’nin en büyük medya kuruluşlarında stajyer, editör, haber müdürü ve danışmanlık gibi görevler aldıktan sonra 2022 yılından bu yana Onedio’dayım. ‘Eşik bekçiliğidir’ diye ustalarımızdan öğrendiğimiz gazeteciliğin ‘etik’ değerlerine inanarak ve sadık kalarak Türkiye ve dünya gündemini en sıcak haliyle size iletmeye çalışıyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın