Görüş Bildir
Haberler
Devlet Bahçeli'den, HDP Görüşmesine Onay: 'Doğal ve Doğru Bir Adımdır'

Devlet Bahçeli'den, HDP Görüşmesine Onay: 'Doğal ve Doğru Bir Adımdır'

AK Parti heyetinin HDP ziyaretine ilişkin konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Son derece doğal ve doğru bir adım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Biz görüşüldüğüne değil, makul ve demokratik çözümün nasıl olacağına bakıyoruz'

'Biz görüşüldüğüne değil, makul ve demokratik çözümün nasıl olacağına bakıyoruz'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

AK Parti heyetinin anayasa değişikliği teklifi için TBMM'de HDP'yi ziyaret etmesine ilişkin konuşan Bahçeli, 'AK Parti heyetinin anayasa teklifini görüşmek amacıyla Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi son derece doğal ve doğru bir adımdır. HDP ile niye görüşülmüş? Biz buna ne diyecek, nasıl bir tepki gösterecekmişiz? Günlerdir cevabı aranan farazi sorular bunlardır. HDP'ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye lüzum bile duymuyorum. Bizim gözümüzde HDP neyse CHP de odur ve aynısıdır. Biz görüşüldüğüne değil, makul ve demokratik çözümün nasıl olacağına bakıyoruz'' dedi. 

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'e tepki gösteren Bahçeli, 'NATO Genel Sekreteri'nin, TBMM'de ne yapacağını, nasıl bir karar alacağını dikte etmesi, talimat verir gibi konuşması bize göre edepsizliktir. NATO, TBMM'nin üzerindeki bir organ değildir. NATO Genel Sekreteri boyunu aşan sularda kulaç atmaktan vazgeçmeli' ifadelerini kullandı.

'Çok kirli bir FETÖ ağzıdır'

'Çok kirli bir FETÖ ağzıdır'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretini hedef alan Bahçeli, 'Bir ara Londra tefecilerine ağzına geleni söyleyen Kılıçdaroğlu, bu sefer tefecilerin kafesine kanadı kırık bir kuş gibi girip yemlenmek için avuç açmıştır' ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu ticareti' ile ilgili eleştirilerine de değinen Bahçeli, 'Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticaretine göz yumulduğunu iddia etmek çok kirli bir FETÖ ağzıdır. Bu ağız, kanlı bir terör ağzıdır. Bu ağız Kılıçdaroğlu ile bütünleşmiş bir ağızdır' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
190
62
50
7
5
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre Öztürk

Allah kimseyi utanmaz, iki yüzlü yapmasın. akp'nin siyaseti hep aynıydı. ama bunun yaptıklarını kimse yapmadı. İleride kimse seni hatırlamayacak suratsız.

Emre Öztürk

ek olarak söyleyim. ekonomi daha kötüleşirse. ittifaka bile çağırmak isteyebilirler ve bu adam ağzını bile açmaz.

Mete Tunga

Sana omurga alacam.

Furkan Aras

64 çiko tayt

BB7

Lan verin şu adamın videolarını artık. Yeter yıllardır çektirdiğiniz.. Bak ne hale geldi yalamaktan.

syborg

Bana kalırsa video filan yok. hiç olmadı. bu, bizim başkalarının haysiyetsizliğine bulduğumuz mazerettir, onlar hiçbir şey hissetmezken, bizim onlar için/onl... Devamını Gör