Görüş Bildir
Haberler
Deri Ceketli Kombin Önerileri

etiket Deri Ceketli Kombin Önerileri

Melda Köksal
16.09.2014 - 12:03 Son Güncelleme: 16.09.2014 - 12:33

Deri ceketler, modası hiçbir zaman geçmeyen ve artık bir klasik olan haline gelmiş ve hemen hemen herkes de en az bir tane olan kilit parçalardandır. Serin havalardan koruyan, aynı anda şık ve tarz görünen bu parçayla her zaman trend görünmek istiyorsanız, işte size deri ceket giymenizi kolaylaştıracak kombin önerileri.

Siyah deri : Deri ceket almak istiyorsanız lakin halen almadıysanız, gardırobunuz için en iyi yatırımın siyah bir deri ceket olduğunu söyleyebiliriz. Hemen hemen her parçayla kusursuz duran siyah deri ceketler, tarzınıza asi, asil ve şık bir görüntü katar.

Renkli deri ceket Deri ceketi zaten severek giyiyorsanız, biraz farklı seçimlerle tarzınızı hareketlendirebilirsiniz. Yeni sezonda kobalt mavi, bordo ve kahve tonlarında deri ceketleri deneyebilirsiniz.

Dantelle giyin Son dönemin bu iki favori trendini tek bir kombinasyonda buluşturun. Dantelin feminenliği ile deri ceketin asiliği ortaya muhteşem bir kombin çıkartıyor. Dantel elbise ve eteklerle deri ceketli şık kombinler yaratabilirsiniz.

Deri ceket-Jean Deri ceket size çok iddialı geliyorsa ve bu iddialı havayı kırmak istiyorsanız, casual kombinler için Jean pantolonlardan ...

devamı: stilveyasam.com/trendler

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın