Görüş Bildir
Haberler
Deniz Baykal’ın CHP’den İstifa Edeceği İddia Edildi

Deniz Baykal’ın CHP’den İstifa Edeceği İddia Edildi

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, dün sosyal medya hesabından CHP'den istifa ettiğini duyurmasının ardından bugün Deniz Baykal’ın da CHP’den istifa edeceği iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HKP, Baykal’ın 2018 yılından itibaren ödenen maaşlarının faizi ile birlikte geri alınmasını istemişti

HKP, Baykal’ın 2018 yılından itibaren ödenen maaşlarının faizi ile birlikte geri alınmasını istemişti

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), sağlık sorunları nedeniyle 21 Şubat 2019'da TBMM'de yemin ettikten sonra bir daha Meclis'e gelemeyen Deniz Baykal hakkında suç duyurusunda bulunduğunu duyurmuştu. HKP, ayrıca Baykal’ın 2018 yılından itibaren ödenen maaşlarının faizi ile birlikte geri alınması için 8 Ekim 2021’de TBMM Başkanlığı’na başvuruda bulunmuştu.

Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın biyokimya profesörü olan kızı Aslı Baykal, dün CHP'den istifa etti. Bunun üzerine  CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da CHP’den istifa edebileceği iddia edildi.

'Yalanlamıyorum da doğrulamıyorum da'

'Yalanlamıyorum da doğrulamıyorum da'

Bir televizyon programına konuk olan gazeteci Şaban Sevinç, Deniz Baykal'a yakın bir isimle görüştüğünü ve Baykal'ın da CHP'den istifa edebileceğini öne sürdü.

Sevinç 'Deniz Baykal’a en yakın isimlerden biri ‘CHP’den istifa ederse şaşırmam’ dedi. CHP’nin şu anki yönetiminden ve Kılıçdaroğlu’nun son dönemdeki politikalarından çok rahatsız' ifadelerini kullandı.

Program konukları, Sevinç'in Baykal'a yakın olduğunu belirttiği ismin Yılmaz Ateş olduğu tahmininde bulundu. Şaban Sevinç de gülerek 'Yalanlamıyorum da doğrulamıyorum da' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
7
6
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Meli melo

Hadi inşallah! Bugün bu haldeysek büyük oranda sorumlusu kendisi, asla hakkımı helal etmiyorum! Bir de meclise gelmeden ne yüzle vergilerimizden maaş alıyor ... Devamını Gör

Redkit

Cümlesine virgülüne katıliyorum Bugün bu hallerdeysek Deniz Baykal ve Kemal Kılıçdaroglu en büyük sorumlularıdır...

İronici

Erdoğan’ın bu hale gelmesinin en büyük sorumlusunu hala partiden kovmayıp istifa etmesini bekleyen chp yönetimin ağzına sıçsınlar

Resho

Defolun gidin fosiller. Bu ülke bu haldeyse bu işte senin de parmağın vardı Baykal Bey!