Görüş Bildir
Haberler
TV
Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in Rol Aldığı Adım Farah Karakterlerinin Burçlarını Söylüyoruz!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in Rol Aldığı Adım Farah Karakterlerinin Burçlarını Söylüyoruz!

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı 'Adım Farah' kısa süre içerisinde dikkatleri üzerine çekmeye başardı. Yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu  O3 Medya imzalı dizi ekranlara yepyeni bir soluk getirdi. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Adım Farah'ın son bölümüne Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in canlandırdığı Farah ve Tahir'in öpüşme sahnesi damga vurmuştu. Seyirciyi adeta ekrana kilitleyen 'Adım Farah' dizisinin birbirinden farklı karakterlerinin hangi burç oldukları da merak edildi. Gelin hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Farah - Boğa

1. Farah - Boğa

İran'dan kaçıp İstanbul'a gelen Farah'ın hayatı hep bir trajedi ile geçmiştir. Hayatı boyunca hep mücadele eden Farah'ın Kerimşah adında bir oğlu var. Her türlü zorluğa rağmen anne olabilmeyi başarmış bi kadın olan Farah Boğa burcudur.

2. Tahir - Koç

2. Tahir - Koç

Çok küçük yaşta anne ve babasının ölümü sonucu yetim kalan Tahir bir süre dayısının yanında tüm zorluklara rağmen yaşasa da, onu büyütürken işkence eden dayısının ölümüne sebep olmuş. Farah'la karşılaştıktan sonra her şey onun için değişmiştir. Ali Galip karakterinin sağ kolu olan Tahir Koç burcudur.

3. Mehmet - İkizler

3. Mehmet - İkizler

Çok küçük yaşta ailesini kaybeder ve evlatlık olarak büyür. Gençken tek hayali Orhan babası gibi polis olmak olan Mehmet hayalini gerçekleştirerek başkomiser olur. İçten içe ailesine karşı öfke besleyen Mehmet tam bir İkizler burcudur.

4. Orhan - Yengeç

4. Orhan - Yengeç

Emekli ilçe emniyet müdürü Mehmet'in ve Gönül'ün babası Orhan sözü dikkate alınan, örnek gösterilen bir karakterdir. Emekli olmasına rağmen hala emniyet tarafından saygıyla karşılanan Orhan bir yengeç burcudur.

5. Ali Galip - Aslan

5. Ali Galip - Aslan

Vera’nın eşi, Kaan’ın babası olan ailenin en büyüğü Ali Galip iş insanı görünümlü bir suç örgütünün başıdır. Çok katı ve vicdansız bir adam olan Ali Galip Aslan burcudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vera - Başak

6. Vera - Başak

Asıl adı Vera Petrovski 57 yaşındadır. Kocası Ali Galip'in aksine iyi ve vicdanlı biridir. En büyük amacı oğlunu, kocasının kirli dünyasından uzak tutmaktır. Oldukça alımlı bir kadın olan Vera Başak burcudur.

7. Perihan - Terazi

7. Perihan - Terazi

Evin yakınında, kadınların toplanma noktası olan kuaför salonunun sahibi olan Perihan Farah'ın komşusudur. Mahallede olan her şeyden haberdardır. Gözü hep Farah'ın üzerinde olan Perihan karakteri Terazi burcudur.

8. Kaan - Akrep

8. Kaan - Akrep

Galip ve Vera’nın ilk ve tek çocuğu olan Kaan 20'li yaşlarına geldiğinde İstanbul gece hayatında kadınların paylaşamadığı şımarık bir sima haline gelmiştir. iç dünyasında yalnız ve zayıf bir çocuk yatan Kaan Akrep burcudur.

9. Gönül - Yay

9. Gönül - Yay

Çok güzel, içi dışı bir, neşeli, kıpır kıpır genç bir kız olan Gönül Perihan ve Orhan’ın kızıdır. Gönül, yıllarca annesinin baskın ve sert karakterinin gölgesinde büyümüş özgüvensiz bir karakterdir. Farah'ın güvendiği tek dostudur. Gönül tam bir Yay burcu.

10. Bekir - Oğlak

10. Bekir - Oğlak

Şahmaran dizisinin en dikkat çeken karakterlerinden biri olan 'Arun' sesi, kıyafeti, konuşması kısacası her detayıyla yapıma damga vurmuştu. Bekir karakteriyle de izleyiciden tam not alan Bekir Oğlak burcudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bade - Kova

11. Bade - Kova

Bade Akıncı, Ali, Galip Akıcı’nın öz yeğenidir. Aynı zamanda Bekir’in de kız kardeşidir. Avukat olan Bade, amcasının en büyük destekçilerindendir. Bade bir Kova burcudur.

12. Kerimşah - Balık

12. Kerimşah - Balık

Farah’ın biricik oğlu olan Bekir evinde steril bir odada yaşar. Küçük yaşına ve hastalığına rağmen, anlayışlı olgun bir çocuk olan Bekir Oğlak burcudur.

İlginiz çekebilir:

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın