Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu'dan Ankara'daki Saldırının Gerçekleştirildiği Alana 28 Karanfil

Davutoğlu'dan Ankara'daki Saldırının Gerçekleştirildiği Alana 28 Karanfil

ATKN
19.02.2016 - 11:33 Son Güncelleme: 19.02.2016 - 11:36

Başbakan Ahmet DavutoğluAnkara'daki terör saldırısının gerçekleştirildiği Merasim Sokak'ta, patlamanın yaşandığı alana karanfil bıraktı ve saldırıda şehit olanlar için dua okudu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Davutoğlu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazelerinin memleketlerine uğurlanması dolayısıyla düzenlenen törene katıldıktan sonra, beraberindeki bakanlarla saldırının gerçekleştirildiği İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokağa geldi. 

Patlamanın yaşandığı noktaya 28 şehidin anısına 28 karanfil bırakan Davutoğlu, şehitler için dua etti.

Başbakan Davutoğlu'na eşlik eden İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da saldırının düzenlendiği alana karanfil bıraktı.

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'dan patlamayla ilgili bilgi alan Davutoğlu, bir süre olayın gerçekleştiği yeri ve bölgeyi inceledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halen trafiğe kapalı tutulan Merasim Sokak'ta saldırının gerçekleştiği alan brandayla kapatılmış şekilde muhafaza altına alınırken, güvenlik güçlerinin bölgedeki çalışmaları da devam ediyor. 

AA ve CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
66
16
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
itsasin

görevin önlemek kukla.

uzundonlu_kisot

tüy dikmeniz gerekiyordu ?

onedeyo

İyi güzel adamsın Başbakan ama bunlar gerçekten boş şeyler, sanki paris gibi 40 yılda bir terör olayıyla karşı karşıya kalmışızda karanfiller falan.. yapmayı... Devamını Gör