Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu: "AK Parti'nin Üzerinde Bahçeli Vesayeti Var"

Davutoğlu: "AK Parti'nin Üzerinde Bahçeli Vesayeti Var"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 'Koalisyon dönemlerinde bile koalisyon liderleri diğer ortağının iç işlerine karışmazdı. Şimdi AK Parti de kimin bakanlığı koruyacağı, kimin bakanlıktan alınacağı, kimin grup başkan vekili olacağı, olamayacağı Sayın Bahçeli'nin iznine tabi.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Ne zaman Bahçeli, Soylu'ya sahip çıktı o da sahip çıktı"

"Ne zaman Bahçeli, Soylu'ya sahip çıktı o da sahip çıktı"

Gelecek Partisi (GP) Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na göre, AK Parti üzerinde şu anda ciddi bir “Devlet Bahçeli vesayeti” söz konusu. Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e konuşan Davutoğlu'nun konu ile ilgili değerlendirmeleri şöyle: 'Sedat Peker, Süleyman Soylu hakkında ithamlarda bulunduğunda kendi İçişleri Bakanı’nın kamuoyu önünde neredeyse yıpratılmasına izin verdi. Ne zaman Bahçeli, Soylu'ya sahip çıktı o da sahip çıktı. Şimdi ise tersi. Bahçeli, Mahir Ünal'ı istemeyince, Cumhurbaşkanı onu harcadı

"Güçlü görünmesine rağmen ekibini bile koruyamayan bir cumhurbaşkanı var"

"Güçlü görünmesine rağmen ekibini bile koruyamayan bir cumhurbaşkanı var"

Davutoğlu şöyle devam etti: Şimdi, daha güçlü görünmesine rağmen ekibini bile koruyamayan bir cumhurbaşkanı var. Ekibine, MHP ayar veriyor. AK Parti kitleleri Erdoğan a oy vermişse, Bahçeli'nin bu vesayetini nasıl içlerine sindiriyorlar? Bugün her AK Partili konuşurken ‘Acaba, Erdoğan bu konuda ne düşünür' diye düşünmeden önce ‘Acaba Bahçeli ne düşünür' diye düşünüp, onu rahatsız etmeyecek bir cümle kurmak zorunda kendini hissediyor. Bu bir siyasi parti için zillettir.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kssrcc

alayinizi selamlıyorum 😂

Turgut Güler

Tipe bak, sanki bi gorili son teknoloji cihazlarla insana benzetmişler gibi

Trabuzeni

Önümüzdeki seçime kadar idare ediyor işte malum Emniyet Teşkilatı Lazım