Görüş Bildir
Haberler
"Daha Önce Hiç" Testine Göre Ne Kadar Kararlısın?

"Daha Önce Hiç" Testine Göre Ne Kadar Kararlısın?

Yaptığımız, yapmakta kararsız kaldığımız veya son an da vazgeçtiğimiz bütün davranışlar senin kararlılık seviyeni ortaya çıkartır. Bu 'Daha Önce Hiç' testine göre ne kadar kararlısın?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daha önce hiç insanların yüzene sevmediğimi söylemedim.

2. Daha önce hiç iş veya okul değiştirmek istemedim.

3. Daha önce hiç kimseden yardım istemedim.

4. Daha önce hiç birinin hayatına fazla karışmadım.

5. Daha önce hiç kendimi düşünerek hareket etmedim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daha önce hiç çok istediğim bir şeyden vazgeçmek zorunda kalmadım.

7. Daha önce hiçbir hayalimi gerçekleştiremedim.

8. Daha önce hiç bana güvenen birinin güvenini boşa çıkarmadım.

9. Daha önce hiç birilerine beni affetmesi için yalan söylemedim.

10. Daha önce hiç tam anlamıyla tanımadan kimseye güvenmedim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen hiçbir şekilde ideallerinden vazgeçmeyecek kadar kararlısın.

Sen hayatının her alanında kararlı olmuş birisin. Her zaman bir planın ve hayatının akışına göre değiştirebileceğin ekstra planların var. Kendini bir risk durumunun içinde veya üzüleceğini bildiğin bir durumun içinde bulmazsın. Çünkü adımlarını her zaman doğru atmaya çalışırsın. Geleceğin hakkında sık sık hayal kurmak veya bir şeylerin düzenini oturtmak senin için önemli. Ne istediğini biliyor ve ona göre kendini şekillendiriyorsun. Çok küçük yaşlardan itibaren kurduğun hayallerini gerçekleştirmek için çabalıyorsun. Senin için hayatta önemli olan mutlu olmak ve kendini iyi hissetmek. Senin kendini iyi hissetmen içinse hayallerine yaklaşmış olman gerekiyor. Önüne bazı zorluklar çıksa da ve bazen bir şeyleri başaramayacağını düşünsen de bir şekilde ayağa kalkmayı biliyorsun. Umudun çok zor kırılıyor. Bu da aslında senin hayatında çok zor demoralize olmanı sağlıyor. Bi şeyleri başarıyor ve her zaman bir şeyler için çabalıyorsan bunu umuduna borçlusun. Önüne koyduğun hedeflerine her gün bir başkasını ekliyorsun. Küçük veya büyük her istediğin şey için planlar yapmaya başlıyorsun. Hayatını bir düzen ve temel üzerine oturtmak senin için önemli. Bunu yapabildiğin zaman kendini daha huzurlu hissediyorsun. Hayatında basit şeylere yer vermiyorsun. Her zaman zor olan şeyler için çabalıyorsun. Küçük hedeflerin veya hayallerin yok. Senin için bir şeyi elde etmek kolay. Önemli olan o şeyi elde ettikten sonra sende nasıl bir etki yarattığı oluyor.

Sen maalesef ama kararlı bir insan değilsin.

Sen maalesef pek kararlı bir insan değilsin. Hayatında çok fazla şeyi düşünüyor ve çok fazla şeye takılıyorsun. Birden fazla şeyi aynı anda yapmaya çalışıyorsun. Kendine ve etrafındaki kişilere fazla güvenmiyorsun. Hayatın önüne ne çıkaracağını bilemediğin için önceden söylemiş olduğun bir şeyden vazgeçmen oldukça olası bir durum. Önüne hedef koymak veya bir şeyler için yaşamak sana saçma geliyor. Yarının bile bu kadar belirsizken onun için çalışmak, üç yıl sonrasının planını yapmak veya kendini geleceğine hazırlamak sana anlamsız geliyor. Sen şu an için varsın ve şu an için yaşıyorsun. Bir şeyi yapmak istiyorsan şu an istediğin için yapıyorsun. Bundan yıllar sonra saçma bulacağın şeyleri şimdi mantıklı bulmak sana tuhaf gelmiyor. Olması gereken her yaşta aldığın mantıklı veya mantıksız kararların arkasında durabilmek. Sen kararlı biri değilsin çünkü hayatın idealler uğruna harcanmayacak kadar kısa olduğunu biliyorsun. Hayallerin var ama bu hayalleri gerçekleştirmek için uzun zaman veya abartılı şeylere ihtiyacın yok. Etrafındaki insanlara bir şeyleri kanıtlamaya da ihtiyacın yok. Yani yaşadığın veya kazandığın şeyleri başkalarının gözüne sokmak sana göre bir şey değil. Sen hayatını da hayallerini de kendin için yaşıyorsun. Bir idealin varsa o da yaşadıklarından pişman olmamak ve her zaman bir çıkış yolu bulabilmek...

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
21
12
6
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Ceylan

Sen maalesef ama kararlı bir insan değilsin.

Ferdi Çelik

Karlıyım herhalde

Nurcan Güneri

Sen hiçbir şekilde ideallerinden vazgeçmeyecek kadar kararlısın.