Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Tek Adamlığı Sizden Öğrendik Ama Biz Tek Adam Değiliz'

etiket Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Tek Adamlığı Sizden Öğrendik Ama Biz Tek Adam Değiliz'

FreiGeist
26.07.2019 - 13:02 Son Güncelleme: 26.07.2019 - 16:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Görüşmeler ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın biz Fırat'ın doğusundaki terör koridorunu paramparça etmekte kararlıyız' dedi. Gündeme dair pek çok konuda açıklamalarda bulunan Erdoğan konuşmasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na da seslendi ve 'Tek adamlığı biz sizden öğrendik ama biz tek adam değiliz' ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. 🎥

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bundan sonraki ilk seçim 2023 haziranında yapılacak. Bu tarihe kadar her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. İnşallah 4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına, kurulduğu günkü heyecanı ile ve artık 22 yılı bulacak tecrübesiyle bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız.' dedi.

Erdoğan, 'Mayası sağlam olunca hamdolsun ortaya çıkan kadro da inançlı, ahlaklı, birikimli, verimli, kaliteli oluyor. Bu parti, inşallah önümüzdeki çeyrek asırda da yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmet edecektir.' ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Sizlerden hiç vakit kaybetmeden, şehirlerinize döner dönmez hemen 2001'den bugüne partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum.' diyen Erdoğan, 'Bu kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, varsa dertleri, sıkıntıları, onlara çözüm aramanızı, daha önemlisi kendileriyle irtibatı kesmemenizi talep ediyorum.'

"Hiçbir zaman seçimlerde atıp tutup sonra bunun üzerine yatmadık"

"Hiçbir zaman seçimlerde atıp tutup sonra bunun üzerine yatmadık"

'Hamallığını üstlendiğimiz mukaddes yükü taşıma mecali bulamayan, ikaz beklemeden bayrağı derhal bir sonraki dava arkadaşına bırakmalıdır' diyen Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Hiçbir zaman seçimlerde atıp tutup sonra bunun üzerine yatmadık, sözümüzü yutmadık, taahhütlerimizi inkar etmedik. Bakın şu anda hemen inkara başladılar. Verdikleri birçok söz, şu anda sanki verilmemiş gibi konuşmaya başladılar. Sanki kasada ne var ne yok bunları bilmiyormuş gibi konuşmaya başladılar. Demokrasinin gereği neyse AK Parti'nin parlamentoda da belediye meclislerinde de mensupları, üyeleri tüm görevlerini milletin hayrına olacak şekilde devam ettirecektir. Bunun için de şerde fren, hayırda destek. Yöntemimiz bu olacaktır.'

"18 yıl önce evinde arabası dahi olmayan benim halkımın bugün iki arabası var" 🎥

Erdoğan 'Göreve geldiğimizde, 18 yıl önce evinde arabası dahi olmayan benim halkımın, vatandaşımın bugün bırakın bir arabayı birçok yerde artık bir araba, iki araba evlerimizde var. Çiftiçiyi devamlı istismar ediyorlar. Şu anda benim çiftçimin köylerimizde dün traktörü yokken, biçerdöveri yokken, Anadolu'nun her yerinde dün ortak kullanırken veya kiralama yöntemine giderken şimdi her evin bahçesinde traktör var, biçerdöver var' ifadelerini kullandı.

"Fırat'ın doğusundaki terör koridorunu paramparça etmekte kararlıyız" 🎥

Pençe Harekatı'na ilişkin de değerlendirme yapan Erdoğan, 'Erbil'deki konsolosluk görevlimize saldırı, harekatımızın ne kadar isabetli olduğunun teyididir. Amacımız teröristleri sınır hattındaki sarp dağlar yerine, sınırımızın hemen ötesindeki düz ovada karşılayıp engelleyecek bir güvenlik hattı oluşturmaktır. Bunu başardığımızda inşallah Kandil diye bir meselemiz de kalmayacaktır.' dedi. 

Erdoğan, güvenli bölge görüşmelerine ilişkin  'Ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın biz Fırat'ın doğusundaki terör koridorunu paramparça etmekte kararlıyız.' diye konuştu.

"F35 vermiyor musunuz? Peki, kusura bakmayın, biz o konuda da yine tedbirlerimizi alırız"

"F35 vermiyor musunuz? Peki, kusura bakmayın, biz o konuda da yine tedbirlerimizi alırız"

S-400 sistemlerinin montaj ve eğitim safhalarının ardından Nisan 2020'de aktif olarak kullanılmaya başlanılacağını belirten Erdoğan, 'F35 vermiyor musunuz? Peki, kusura bakmayın, biz o konuda da yine tedbirlerimizi alırız, başka yerlere döneriz.' dedi.

Erdoğan, Suriye konusunda 'Bugün bölgedeki yabancı güçlere güvenerek kabadayılık yapanlar, yarın ya toprağın altına girecek ya da zillete razı olacaktır.' değerlendirmesinde bulundu.

'Türkiye hala Avrupa'nın en yakın, en güçlü, en karlı, her bakımdan potansiyeli en yüksek dost adayıdır' diyen Erdoğan, 'Öyle de kalmak istiyoruz. Yeter ki Avrupalıların da aynı niyette olduğunu görelim. Bize bir adım gelene biz on adım gideriz.' açıklamasında bulundu.

"Merkez Bankası faizlerde düşüşe gitti. Ne oldu, battık mı?" 🎥

"Tek adam, tek adam diye nakarat yapıyor" 🎥

"Bu tür ihanetlerin içinde olanlar bedelini ağır öder"

"Bu tür ihanetlerin içinde olanlar bedelini ağır öder"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

'Değerli kardeşlerim, sağda solda birçok dedikodular var. AK Parti'nin mensupları dedikodularla amel eden değildir. Hiç bunlara kafanızı takmayın. Biz işimize bakalım. Ama hep söyledik ya bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. Birileri parti kuruyormuş, şunu yapıyormuş, bunu yapıyormuş. Hiç bunları kafanıza takmayın. Çok içimizden ayrılıp da parti kuranları gördük. Şu anda sorsam adını sanını bilmezsiniz. Bu iş böyledir. Çünkü bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler. Ben inanıyorum ki siz değerli kardeşlerim de zaten özellikle beldelerinizde, ilçelerinizde, illerinizde en sağlam şekilde dimdik durmak suretiyle bu tür adımlara zaten yer vermeyeceksiniz, bunlara imkan da tanımayacaksınız ve ona göre yolumuza biz devam edeceğiz.'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
575
323
228
71
27
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Narsistlerin en büyük silahı kendinde olanı başkasında görme, savunma mekanizması gibi işler. Psikolojide buna yansıtma da denir. Sayesinde politik tahlil ya... Devamını Gör

Beste kafkar

Tek adamlığı sizden öğrendik mi? Bu herifin Atatürk ile derdi ne ! Yok efendim ‘ İki ayyaşın kurduğu devlet’ yok ‘tek adamlığı sizden öğrendik’ .. Atatürk ağ... Devamını Gör

Yusuf Cemil Sarı

Haklısın reis. Tek adam biziz.. Bütün sülalemizle devleti biz yedik.