Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Seslenen Muharrem İnce: 'Beşar Esad'a Mektup Yazdım, Görüşmedi Benimle'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Seslenen Muharrem İnce: 'Beşar Esad'a Mektup Yazdım, Görüşmedi Benimle'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşmesi gerektiğini söyleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Beşar Esad'a mektup yazdığını açıkladı. İnce, 'İlk kez söylüyorum ben Esad'a mektup yazdım. Görüşmedi benimle, görüşse söyleyecektim bunları' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'İstanbul'daydım. Türk göremedim sokakta'

'İstanbul'daydım. Türk göremedim sokakta'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a mektup yazdığını ancak Esad'ın kendisiyle görüşmediğini söyledi.

İnce, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'deki Suriye vatandaşlarının ülkelerine gönderilmesi için  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile bir an önce görüşmesi gerektiğini ifade etti.

'Büyükelçiyi ata, bu sığınmacılardan bir an önce kurtulalım'

'Büyükelçiyi ata, bu sığınmacılardan bir an önce kurtulalım'

İnce, 'Görüşme demiyoruz, bir an önce görüş. İlk kez söylüyorum ben Esad'a mektup yazdım. Görüşmedi benimle, görüşse söyleyecektim bunları' diye konuştu.

'Benim devlette bir yönetim görevim olmadığı için görüşmedi ama Türkiye Cumhuriyeti uyurken, yönetenler uyurken, ben bu girişimi yaptım' diyen İnce, şunları söyledi: 'İsterseniz mektubu önümüzdeki günlerde paylaşabilirim de. Görüşeceksen bir an önce görüş. Büyükelçiyi ata, bu sığınmacılardan bir an önce kurtulalım, gönderelim bunları, bu misafirlik fazla uzadı. Dün Türkiye'nin en büyük şehrinde, İstanbul'daydım. Türk göremedim sokakta. Aksaray, Laleli, Fatih buralarda Türk göremedim. Hepsi sığınmacıydı, hepsi Afrikalıydı. Büyük devletler dış politikalarını sokakta yapmazlar. Bu önemli bir sözdür. Erdoğan bunu öğrenecek. Sokakta dış politika yaparsan işte bu duruma gelirsin.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KumdanKum

Az gururlu olun emin olmadan adım atmayın böyle rezil olursunuz biri görüşmek ister biri mektup yazar... flört için taktik veriyormuş gibi oldu ama neyse 😅

Mert Soylu

sen kimsin mk.