Görüş Bildir
Haberler
Cuma Namazı Camilerde Kılınacak Mı? Cuma Namazı Saat Kaçta?

Cuma Namazı Camilerde Kılınacak Mı? Cuma Namazı Saat Kaçta?

Müslümanlar için en önemli günlerden olan Cuma günü, camilerde namaz kılmak isteyen vatandaşlarla doluyor. Bugün koronavirüs sebebiyle tüm yurt genelinde sokağa çıkmak yasaklanmış durumda. Cemaatle Cuma namazı kılmak isteyen vatandaşlar, Cuma namazının camilerde kılınıp kılınmayacağını merak ediyordu. İçişleri Bakanlığı, Cuma namazına gidecek kimselerin yasaklardan muaf olacağını açıkladı. İşte il il tüm Türkiye için Cuma namazı saatleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cuma Namazı Camilerde Kılınacak Mı?

Cuma Namazı Camilerde Kılınacak Mı?

İçişleri Bakanlığı'nın Cuma namazı için yayınladığı genelge şu şekilde;

Bakanlığımızca daha önce getirilen açıklamalarda; tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasının Cuma günlerine denk gelmesi halinde vatandaşlarımızın araç kullanmaksızın kendilerine en yakın camiye Cuma namazı için gidip gelebilecekleri belirtilmişti.

Bu çerçevede 22 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayıp, 23 Nisan Cuma, 24 Nisan Cumartesi, 24 Nisan Pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve 25 Nisan Pazartesi günü saat 05.00’de tamamlanacak şekilde uygulanacak olan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında kalan 23 Nisan 2021 tarihinde Cuma namazına gitmek isteyen vatandaşlarımız araç kullanmamak kaydıyla ikametlerine en yakın camiye gidip gelebileceklerdir.

İl İl Cuma Namazı Saatleri

İl İl Cuma Namazı Saatleri

İSTANBUL CUMA SAATİ: 13.07

ANKARA CUMA SAATİ: 12.52

İZMİR CUMA SAATİ: 13.15

KONYA CUMA SAATİ: 12.53

ANTALYA CUMA SAATİ: 13.01

BURSA CUMA SAATİ: 13.07

DİYARBAKIR CUMA SAATİ: 12.23

TÜM TÜRKİYE İÇİN CUMA NAMAZI SAATLERİ

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın