Görüş Bildir
Haberler
Cringe mi Hot mı? Uraz Kaygılaroğlu'ndan Tarkan'a, Slip Mayo Akımına Uyarak Sosyal Medyayı Karıştıran Ünlüler

etiket Cringe mi Hot mı? Uraz Kaygılaroğlu'ndan Tarkan'a, Slip Mayo Akımına Uyarak Sosyal Medyayı Karıştıran Ünlüler

30.06.2022 - 10:33

Geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu'nun slip mayolu görüntülerinin ortaya çıkmasıyla slip mayo akımı da 'Slip mayo erkeklere yakışıyor mu, yakışmıyor mu?' tartışması da geri döndü. Ebru Şancı'nın slip mayo giyen erkeklerle ilgili yaptığı 'Mal beyanı gibi...' yorumuyla da ortalık iyice kızıştı. Gündemi kızıştıran slip mayo, aslında bir zamanlar oldukça modaydı. Sonrasında daha uzun mayoların ortaya çıkmasıyla sadece yüzücü mayosu olarak anılmaya başlandı. Geçmişte bu kadar ünlü olan slip mayoyu hangi ünlülerin tercih ettiğini tahmin etmek ister misiniz? Biz de Ebru Şancı'nın deyimiyle 'mal beyanında bulunan' ünlü isimleri merak ettik. Gelin, bu ünlülere birlikte bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fedon

Fedon

Slip mayo denilince akla gelen ilk isimlerden birinin Fedon olduğu kesin. Slip mayo, gençlik yıllarından beri Fedon'un vazgeçilmezleri arasında. Hatta öyle ki kendisini 'Gerçek mayonun son temsilcisi' olarak tanımlıyor. Hemen her yaz dönemi de slip mayo tartışmalarında hararetli bir şekilde yer alıyor.

Kadir İnanır

Kadir İnanır

Slip mayo bir dönem o kadar modaydı ki ağır abiliğiyle tanınan Kadir İnanır'ın bile tercihleri arasındaydı. Yakışıklılığıyla ve karizmasıyla hâlâ görenleri kendine hayran bırakan Kadir İnanır da bir dönemin slip modasına ayak uyduran isimlerden. Hatta 'Bir Yabancı' isimli filminde de slip mayosu ile boy gösteriyor.

Emrah

Emrah

Emrah, 'Küçük Emrah' olduğu dönemlerde slip mayo giymeyi tercih ediyormuş. Herhalde şimdilerde kendisi de bu hâllerine arada dönüp bakıyordur.

Fatih Ürek

Fatih Ürek

Geçtiğimiz günlerde katıldığı magazin programında kendisinin slip mayolu fotoğrafını ekranda görünce utandığını belirten Fatih Ürek, bir dönem slip mayoyu sık sık tercih ediyordu. Fotoğrafı görünce 'Fok balığı gibi çıkmışım. İğrenç, rezillik...' gibi tepkiler veren Fatih Ürek'in tepkisi mayodan çok o dönemki kilolu hâllerine gibiydi. Tabii yine de slip mayolu görünümüne de tahammül edemediği kesin.

Cemil İpekçi

Cemil İpekçi

Ünlü modacı Cemil İpekçi'nin de slip mayo ile çekilmiş yüzlerce fotoğrafını arşivlerde bulabilirsiniz. Canlı ve farklı renklerde slip mayoları tercih eden Cemil İpekçi'nin leopar desenli mayosu, bir dönem ülke gündemini oldukça meşgul etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarkan

Tarkan

Tabi ki Megastar Tarkan da slip mayo akımına uyacaktı! Gençlik yıllarında slip mayo ile oldukça fit ve seksi göründüğünü söyleyebiliriz.

Mehmet Günsür

Mehmet Günsür

Yakışıklı olduğu kadar cool imajıyla da göz dolduran Mehmet Günsür, bir dönem ekranlara yansıyan bu slip mayolu görüntüleriyle 'Slip mayo erkeklere yakışıyor mu?' tartışmasını yeniden başlatmıştı. 2018 yılında Bodrum tatilinde çekilen bu fotoğrafta Günsür nasıl çıkmış sizce?

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu

Evet, son döneme damgasını vuran Uraz Kaygılaroğlu ve meşhur slip mayosuna geldik! Cem Yılmaz'ın teknesinde tatil yaparken görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu'nun bu görüntüleri kimilerini oldukça rahatsız etti. Herkes her şeyi sevmek zorunda değil ancak insanların kendilerini nasıl rahat hissediyorlarsa öyle giyinme hakkı olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Slip mayo demişken dünya starlarına da değinmeden olmaz!

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Kaslı vücudunu sergilemek için doğru bir tercih diyebiliriz ancak renk seçimi sizce de biraz cesur olmamış mı?

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Yine bir kas abidesi olan Arnold Schwarzenegger, slip mayonun en çok yakıştığı erkeklerden biri diyebiliriz. Şu duruşa baksanıza! İnsana 'Bu adam giymesin de kim giysin?' dedirtmiyor mu? Gerçi kendisi bu mayoyu reklam için giydiğini söylüyormuş ama yine de oldukça yakışmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

David Beckham

David Beckham

Yaş aldıkça karizması daha da artan David Beckham da slip mayo tercih edenlerden. Bu poz bir reklam çekimi için verilmiş olsa da kendisinin havuz başında slip mayosuyla çıktığı daha enteresan fotoğraflarının olduğunu söyleyebiliriz.

Luke Evans

Luke Evans

Slip mayo giymenin rahatlığını her fırsatta vurgulayan bir diğer isim de Luke Evans. Eh, Evans'ın epey iddialı bir fiziği olduğunu görmezden gelemeyiz. 'Adonisine güvenen şöyle gelsin' der gibi bir hâli de yok değil. Ne diyelim, yakışan giysin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
14
8
5
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Soylu

bir eşcinsel olarak söylüyorum; türkiyede slip mayoyu sadece eşcinseller giyer, ibnelere özgü ibnesel bir simgedir. slip mayoyu da heterolara kaptıracak deği... Devamını Gör

asgoodasitgets

hahahahh helal.kardesim giyin yakışana yakışıyor

Pasif Kullanıcı

Bir tek Arnold babaya yakışmış, David Beckham gibi karizma adam bile süt oğlan gibi durmuş bu mayoyla😂

Şule Nazlı Uçan

Ya şuan linç yiycem ama söylemezsem olmaz bu slip mayo bizim erkeklere yakışmıyor Antalya sahillerinde alman, rus abilere yakışıyorken bizimkiler bi değişik ... Devamını Gör