Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Sebebiyle 2 Yıldır Yoğun Bakımdaydı: Prof. Dr. Sibel Pekcan Özkurt Hayatını Kaybetti

Koronavirüs Sebebiyle 2 Yıldır Yoğun Bakımdaydı: Prof. Dr. Sibel Pekcan Özkurt Hayatını Kaybetti

ismail kahraman
02.12.2022 - 20:36 Son Güncelleme: 02.12.2022 - 20:45

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Sibel Pekcan Özkurt, hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hastanede virüs kapmıştı

Hastanede virüs kapmıştı

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Sibel Pekcan Özkurt, pandemi döneminde hastalarını tedavi ederken, 2 yıl önce koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu ağırlaşan Özkurt, görev yaptığı hastanede yoğun bakıma alınmıştı.

Yoğun bakımdayken yılın doktoru seçilen Özkurt, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. Özkurt için Hilal Camii’nde cenaze töreni yapıldı. Cenazeye eşi Ali Özkurt, oğlu Doğuşcan Özkurt, meslektaşları ve yakınları katıldı.

Özkurt için arkadaşları ve yakınları gözyaşı döktü. Özkurt, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi. Eşinin kaybetmenin acısını yaşayan Ali Özkurt, “Corona virüsüyle çok mücadele etti ancak kendisi de hastaları tedavi ederken, yakalandı. En son akciğer yetmezliği başlamıştı, İstanbul’da akciğer nakli yapıldı. Ancak kalbi hastalığa dayanmadı” dedi.

Oğlu Doğuşcan Özkurt ise “Annem kendi alanında olan bir hastalığa yenildi. Çok mücadele etti ancak kurtulamadı” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Birşeyler

2 yıl çok uzun 😖😖😖 Allah kimseyi çoğu yoğun bakımda geçen bir mücadele içinde bırakmasın 😖 kendisine de yakınlarına da çok zor

tom lee jones

gercek sehid.allah rahmet eylesin bu vesile ile doktorlara uzanan elleri kasnakla kiracak bir cozum bulunsun.