Görüş Bildir
Haberler
Çokotop Tarifi

Çokotop Tarifi

Kevserin Mutfağı
23.04.2015 - 23:28 Son Güncelleme: 24.04.2015 - 00:17

Bugünkü tarifimiz bizim evin en favori tariflerinden biridir. Gerçi çikolata benim midemi rahatsız ettiği için ben çok yiyemesem de bu durum webmaster'ın daha çok işine geliyor:)

Tarifi ilk defa bir hevesle yemek kursuna giden eski ev arkadaşım canım Canan'ım sokmuştu eve. Ben de Tarifi çikolata ile kaplayarak kendi dokunuşumu yapmış oldum. Adını da webmaster verdi. Böylece tarifimiz tamamlanmış oldu:)

Evde her daim bulundurabileceğiniz çok pratik bir atıştırmalık. Üzerlerini istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Hatta komple her tarafını hindistan cevizi, antep fıstığı, fındık kırığına bulayabilirsiniz.

Çocuklarının hazır çikolataları, gofretleri, bisküvileri yemesini istemeyen anneler için de iyi bir çözüm olabilir. Küçükken babaennem bana tereyağ yedirebilmek için sana yağ kaselerini boşaltır içine tereyağ doldururdu:) Ben zaten tereyağın o ağır kokusundan dolayı yiyemediğim için tereyağını o kokuyu hemen tanırdım. Yine de babaannemin çabalarını her zaman takdir etmişimdir:) Sizler de ondan ilham alarak çikolata paketlerini boşaltıp içine bunları doldurabilirsiniz belki. Çünkü evde yapılanlar ne kadar lezzetli olursa olsun, renkli poşetler içinde alınan o kötü yağlı hazır gıdalar çocuklar için her daim daha caziptir.

Afiyetle kalın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çokotop Tarifi - Kevserin Mutfağı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın