Görüş Bildir
Haberler
CNN Türk Boykotunu Delen CHP'li Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek Disipline Sevk Edildi

CNN Türk Boykotunu Delen CHP'li Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek Disipline Sevk Edildi

CHP CNN Türk için aldığı boykot kararını delen Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek'i kesin ihraç istemiyle disipline sevk etti. Ayrıca CHP eski milletvekili Mehmet Sevigen de disipline sevk edilenler arasında yer aldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 6 Şubat’ta düzenlediği basın toplantısıda, CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun, 'Partiyi ve partilileri kötü gösterme ve gerçekleri çarpıtma' gibi gerekçelerle, partililerin CNN Türk yayın ve programlarına katılmaması kararı aldığını duyurmuştu.

Partinin kararına uymadılar

Partinin kararına uymadılar

CHP üyeleri eski İstanbul Barosu Barosu Başkanı Ümit Kocasakal ve avukat İrem partinin kararına uymadı. Kocasakal, CNN Türk’te Başak Şengül’ün sunduğu Akıl Çemberi programına Çiçek de Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk oldu. 

İrem Çiçek aynı zamanda Ergenekon kumpas davasında tutuklanan CHP eski milletvekili Dursun Çiçek'in kızı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İrem Çiçek, CNN Türk'e çıkmasına gelen eleştiriler üzerine Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'CHP’de bir görevim yok. Avukatlık mesleğime devam ediyorum. Boykottan haberim var. Daha önce olduğu gibi doğru bildiğimizi her mecrada anlatmaya devam' dedi.

Üç isme ihraç talebi

Üç isme ihraç talebi

CHP üyesi Kocasakal ve Çiçek CNN Türk kararına uymadıkları için ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Bu iki ismin yanı sıra CHP eski milletvekili Mehmet Sevigen de ihraç talebiyle disipline sevk edilenler arasında yer aldı.

Gerçek Gündem sitesi, Sevigen'in CHP Gaziosmanpaşa İlçe Kongresi'nde, Libya konusunda parti ile ayrı düşündüğünü anlattığı konuşmasından ötürü disipline sevk edildiğini aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
119
23
15
11
6
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Yerinde bir karar. İrem Çiçek'in açıklaması da ayrı bir komedi. CNN Türk'te söylediklerin türlü bahanelerle kesilmiyor ve verdiğin cevaplar karşıt görüşün ya... Devamını Gör

Gokhan Topal

İleri demokrasi :)

Pasif Kullanıcı

Atatürk'ün partisinin geldiği hale bak :D

Pasif Kullanıcı

Gerçi pek de uzak sayılmazlar, uppsss 5816 nolu kanun :D