Görüş Bildir
Haberler
Karar Açıklandı: CHP'liler Artık CNN Türk'e Çıkmayacak

etiket Karar Açıklandı: CHP'liler Artık CNN Türk'e Çıkmayacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CNN Türk’ü boykot kararı aldıklarını açıkladı. Özkan bu kararı 'taraflı yayın yaptıkları ve partilerine tuzak kurdukları' gerekçesiyle aldıklarını belirtti. Ayrıca vatandaşlara CNN Türk'ü izlememe çağrısı yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP yönetimi CNN Türk kanalını boykot kararı aldı. Kararı açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan oldu. Özkan şunları söyledi

'CNN Türk televizyonu özgür ve bağımsız haber kanalı olmak yerine tıpkı A Haber gibi iktidarın borazanı bir propaganda aygıtı olmayı tercih etmiştir. CNN Türk halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını ayaklar altına alarak iktidarın menfaatleri doğrultusunda yayınlar gerçekleştirme ve bunları sürdürmektedir.

Adeta bir reklam ajansı gibi çalışan TV kanalı yerel seçimlerden bu yana CHP'nin karşısındaki konumlamasını sürdürmektedir. CNN Türk kanalının patronundan ve yönetiminden iktidarın saray bataklığından çıkıp özgür tutum takınmalarını ve objektif yayıncılık ilkelerine sarılmalarını talep ediyoruz.'

Yurttaşlara da "izlemeyin" çağrısı 🎥

CHP MYK'sının 3 Şubat 2020 tarihinde yaptığı toplantıda CNN Türk'ü boykot kararı aldığını aktaran Özkan, şöyle devam etti:

'CHP'li hiçkimse, yöneticisinden üyesine, hiçbir partilimiz CNN Türk kanalına çıkmayacak, yayınlarına katılmayacaktır. Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımıza CNN Türk yayınlarını izlememelerini, çocuklarına izletmemelerini tavsiye ediyoruz. Saygılarımızla milletimize duyururuz.'

CHP'liler boykot kararını sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

#CnnTürkBoykot TT oldu

#CnnTürkBoykot TT oldu
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'nin CNN Türk kanalını boykot kararı sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. #CnnTürkBoykot etiketi Twitter'da en çok konuşunlar listesinin tepesine yerleşti.

Sosyal medya kullanıcıları bu etiketle CNN Türk'ün yayın politikasına olan tepkilerini dile getiriyor.

Ayrıca boykot kararı sonrası çok sayıda kişi CNN Türk'ün internet sitesini takipten çıkardı...

Ne olmuştu?

CHP MYK'sında CNN Türk'ü boykot kararı alındığı iddiaları üzerine CNN Türk Genel Müdürü Murat Yancı, Ankara Temsilcisi Dicle Canova ile Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, CHP Genel merkezine gelmişti. CNN yöneticileri CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İletişim Koordinatörü Okan Konuralp ile görüşmüş ve boykot kararı alınmaması talebini iletmişti. 

Görüşmenin içeriği hakkında Genel Başkan Kılıçdaoğlu'na da bilgi verilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
923
283
81
50
24
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuna Karahan

Diğer yandaş kanallar içinde aynı boykot kararı beklentisindeyim...

psyhedelichead

Tarafsız olmayan, birilerinin yalakası olmuş ve haber alma hakkımı alan kanalı niye izleyeyim ki..

Birdal Çalt

kanal silindi bile..