Görüş Bildir
Haberler
Cinsel Hayatını Tek Cümleyle Özetliyoruz!

etiket Cinsel Hayatını Tek Cümleyle Özetliyoruz!

Ecivicivokke
30.04.2023 - 23:47

Testi çöz, seks hayatını tek cümleyle özetleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim!

2. Ne sıklıkla cinsel ilişkiye giriyorsun?

3. Sence cinsel ilişkiye girmek için aşık olmak gerekir mi?

4. Cinsel hayatından memnun musun?

5. İlişkilerinde seksin önceliğini sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tek gecelik ilişkiler hakkında ne düşünüyorsun?

7. Partnerinin dış görünüşü senin için önemli midir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tek kelimeyle efsane!

Senin cinsel hayatın bir cümleyle değil, bir kelimeyle bile özetlenebilir. EFSANE! Sen seks sırasında partnerlerinin aklını başından alıyorsun. Seks senin hayatında öncelikli bir konumda ve böyle olmasından çok mutlusun. Aktif bir seks hayatın var ve bu durum seni tatmin ediyor. Seksin çoğu zaman anlamlı olmasını istiyorsun fakat bazen tek gecelik ilişkiler de yaşayabiliyorsun.

Bir durgun, bir heyecanlı!

Senin seks hayatın bir durgun, bir heyecanlı! Bazı zamanlarda neredeyse hiç seviyesine gelen seks hayatın aniden öyle bir alevleniyor ki sen bile buna şaşırıyorsun. Sen sekse bir anlam katmak istiyorsun, durgunluğun sebebi çoğu zaman bu oluyor. Hiçbir duygusal bağ kurmadığın, sadece adını bildiğin insanlarla bedenini bütünleştirmek sana biraz anlamsız geliyor.

Ben ömrümü sekse adadım!

Sen ömrünü sekse adamış, bu konuda parmakla gösterilen birisin! Öyle bir çekimin var ki dışarıdaki herkes sana bir baktığında bir daha bakıyor. Hal böyle olunca seks hayatın da aktif oluyor tabii. 😉 Senin seks hayatın fazlasıyla aktif. Böyle olması için senin de çaban büyük. Sen buralara kolay gelmemişsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
32
15
14
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Tek kelimeyle efsane! Senin cinsel hayatın bir cümleyle değil, bir kelimeyle bile özetlenebilir. EFSANE! Sen seks sırasında partnerlerinin aklını başından al... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Bir durgun, bir heyecanlı! Senin seks hayatın bir durgun, bir heyecanlı! Bazı zamanlarda neredeyse hiç seviyesine gelen seks hayatın aniden öyle bir alevleni... Devamını Gör