Görüş Bildir
Haberler
Çin Takvimine Göre Cinsiyet Belirleme Nasıl Yapılır?

Çin Takvimine Göre Cinsiyet Belirleme Nasıl Yapılır?

Muhammed Bahadır Öksüz
02.12.2014 - 20:34 Son Güncelleme: 03.12.2014 - 13:35

Çin Takvimine Göre Cinsiyet Belirleme Nasıl Yapılır?

Çin Takvimi yardımı ile Bebek Cinsiyet Tahmini 2 adet veriye dayanır; Hangi ayda ve kaç yaşında hamile kaldınız? Bu iki sorunun yanıtıy ile Çin'de 700 yıldır uygulanan bir yöntem yardımıyla çocuğunuzun cinsiyeti konusunda büyük bir olasılıkla doğru bir tahminde bulunabilirsiniz.

Birçok Asya ülkesinde bebek bekleyen eşler, teknolojik gelişmelerle bebeklerinin cinsiyetlerini erkenden öğrenselerde, emin olmak için 'Çin Takvimi' ve farklı inanışlarına da başvuruyor. Hamile kaldığı zamanla annenin yaşının bilinmesi durumunda yüzde 90 doğru sonuç verebileceği iddia edilen ve Çinli astroloji bilginleri tarafından hazırlanan Çin Takvimi, Çin'de 700 yılı aşın bir süredir kullanılmaktadır.

30 Yaşında erkek ve 21 yaşında kız çocuk olasılığ fazla

Çin Takvimine göre, anne yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği noktada bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor. Örneğin 30 yaşında olan bir anne adayının mayıs ve martta hamile kalması durumunda onun bebeğinin cinsiyeti kız, diğer tüm aylarda ise erkek olur, 21 yaşında ki anne adayının ocakta hamile kalınması durumunda bebeğinin cinsiyeti erkek, diğer tüm aylarda kız oluyor.

Kaynak: http://kizkiza.org/cin-takvimine-gore...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın