Görüş Bildir
Haberler
CHP Milletvekili Adayına Silahlı Saldırı

CHP Milletvekili Adayına Silahlı Saldırı

FreiGeist
26.05.2015 - 09:54 Son Güncelleme: 26.05.2015 - 14:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Adana 1. sıra millletvekili adayı Elif Doğan Türkmen silahlı saldırı sonucu yaralandı.

CHP Adana birinci sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen, sabah saat 09.00 sıralarında iş adamlarıyla yapacağı toplantı için gittiği Park Zirve Tesisleri önünde silahlı saldırıya uğradı.

CHP milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen silahlı saldırı anı

Adana Valisi Mustafa Büyük, silahlı saldırıya uğrayan CHP Adana 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen’i hastanede ziyaret etti. Çıkışta saldırıya ilişkin bilgi veren Büyük, Türkmen’e araçtan inerken bir başka araçtan üç el ateş edildiğini söyledi.

Büyük, “İki mermi dizinin üzerinde giriş çıkış yapıyor. Doktorlarımız sağlık durumu ile ilgili hayati tehlikesinin olmadığını, herhangi bir operasyona gerek duyulmadığını belirtiler. Çok önemli bir hadise. Demokrasimize, siyasi partilerimizin siyasi sürecine etki yapmak isteyen insanların bu tür konularda maalesef girişimleri oluyor. Fail veya faillerin bulunması için yoğun çalışma sürdürüyoruz.” dedi. Olayda kullanılan aracın terk edilmiş halde bulunduğunu ifade eden Büyük, faille ilgili de çalışmanın devam ettiğini dile getirdi. Vali Büyük, “Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Her türlü güvenlikle ilgili tedbirlerimizi en üst düzeyde sürdürdüğümüzü belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

Soru üzerine Türkmen ile görüştüğünü dile getiren Büyük, “Morali gayet iyi. Olayla ilgi bir maksadı konusunda bilgisi yok. Biz faalini bulup olayı en kısa sürede açıklığa kavuşturacağız.” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut ve diğer milletvekili adayları Türkmen'i ziyarete geldi. Bulut, failin avukat olan Türkmen'in eski bir müvekkili oluğunu açıkladı. 

Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şubesi ekipleri firar eden ve ismi A.F.E. olarak açıklanan zanlıyı yakalama çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve HDP Adana İl Örgütü saldırıyı kınadı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0