Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Mehmet Bekaroğlu ile AK Partili Hamza Dağ Arasında Tartışma

CHP'li Mehmet Bekaroğlu ile AK Partili Hamza Dağ Arasında Tartışma

Onedio Medya
16.02.2016 - 10:31

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, komisyonda görüşülen Adalet Bakanlığı bütçesiyle ilgili milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Komisyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçuna ilişkin tartışmalarla ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yanına gelerek sohbet etmeye başladı. Bekaroğlu, Bakan Bozdağ'a, Cumhurbaşkanı'na küfrü kimsenin tasvip etmeyeceğini belirterek, 'Biz asla ve asla küfrü savunmuyoruz' dedi. Bu sırada AK Parti'li bir milletvekilinin, 'O elini indir' demesi üzerine, Bekaroğlu ile AK Partili Hamza Dağ arasında tartışma çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adalet Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde CHP'li vekiller cumhurbaşkanına hakaretten kaç kişinin yargılandığını sordu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, rakamları açıkladı, bu kişilerin cumhurbaşkanına küfür ettiğini söyledi. Ardından 'Ağzını açan içeri alınıyor' iddialarının yanlış olduğunu söyledi. Tartışma da o noktada başladı. 

CHP'li vekiller küfre karşı olduklarını söyledi, Bakan Bozdağ'ı konuyu çarpıtmakla suçladı. 

'Dünya kadar gücünüz var, daha adam mı döveceksiniz?'

Tartışma bitti derken CHP'li Mehmet Bekaroğlu, Bakan Bozdağ'ın yanına gitti. Yanlış anlaşılma olduğunu belirtip, düşüncelerini anlatmak istedi. Ancak bu sırada AK Partili Hamza Dağ ile 'konuşurken elini indirme' tartışması başladı. Bekaroğlu: 'Dünya kadar gücünüz var, daha adam mı döveceksiniz?' diye tepki gösterdi. 

Tek tartışma bu değildi. HDP'li vekillerin cezaevlerini ziyaret edemediklerine yönelik eleştirileri de komisyonda tansiyonu yükseltti.

CNN Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kartacali

ülke savaşa girme noktasına gelmiş pyd yanda devlet kurmuş 1 gün önce türk askerinin kafası kesilmiş bizim şerefsizin derdi elini indir helal olsun

haylaz adam

gerçekmi bu ? nerde oldu :((

Furkan1903

Ülkemizde siyaset işte s'si yok