Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Bekaroğlu: 'Menderes Tek Parti Faşizmine Karşı...'

CHP'li Bekaroğlu: 'Menderes Tek Parti Faşizmine Karşı...'

Emre Ordu
28.01.2023 - 13:10 Son Güncelleme: 28.01.2023 - 13:11

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, AK Parti'nin seçimlerde 'Yeter söz milletindir!' sloganını kullanmasını eleştirirken tek parti dönemini 'faşizm' olarak tanımladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimler için 1950'de Demokrat Parti'yi iktidara taşıyan 14 Mayıs tarihine işaret etmişti. 

Demokrat Parti'nin seçimde kullandığı 'Yeter söz milletindir!' sloganına göndermede bulunan Erdoğan, 'Milletimiz 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün, Altılı Masa diyerek karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, kifayetsiz muhterislere, bu müstemleke heveslilerine 'yeter' diyecektir' demişti.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, iktidarın 'Yeter söz milletindir!' sloganını kullanmasını eleştirirken, CHP'nin tek parti iktidarını 'faşizm' olarak tanımladı. 

Bekaroğlu '73 yıl önce rahmetli Menderes tek parti faşizmine karşı Yeter söz milletindir demişti. Tarih tekerrürdür. Biz de 73 yıl sonra iki partinin kurmakta olduğu faşizme karşı 'Yeter söz milletindir' diyoruz.  AKP-MHP faşizmi bu sloganı kime karşı kullanacak, birbirlerine mi?' ifadelerini kullandı.

CHP'li Bekaroğlu, daha sonra bu paylaşımı kaldırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bu nasıl bir Muhalefet. Toplama takım gibi her biri ayrı telden çalıyor. Zaten kararsızım iyice kendilerinden soğuttular. Mansur Bey harici alayı çöp. Slogan... Devamını Gör