Görüş Bildir
Haberler
CHP'de Seçim Hazırlığı: Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Baş Başa Görüştü

CHP'de Seçim Hazırlığı: Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Baş Başa Görüştü

CHP’de pazartesi günü Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında seçim stratejisinin konuşulduğu bir toplantı yapıldı. Toplantının ardından Kılıçdaroğlu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile baş başa görüştüğü öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pazartesi günü Millet İttifakı’nın Ortak Politikalar Mutabakat Metni tanıtım toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez’de kurmaylarıyla seçim strateji toplantısında bir araya geldi.

Habertürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre,Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantıda İmamoğlu'nun “seçim kampanyası makinesi” adlı, İstanbul'da yerel seçimdeki kampanya modelini anlattığı belirtildi.

Ayrıca İstanbul Planlama Ajansı, Reform Enstitüsü ve bazı uzmanların çalışmalarına dair raporları sunduğu kaydedildi.

MYK üyelerine seçim görevi

MYK üyelerine seçim görevi

3 grup başkanvekili, bazı MYK üyeleri, İstanbul Planlama Ajansı Başkanı, CHP PM üyesi Gökhan Günaydın ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun Basından Sorumlu Başdanışmanı Tuncay Özkan'ın da katıldığı toplantıda CHP lideri bazı MYK üyelerine görev verdi.

Seçim sürecinde kampanyanın bu görevlendirmeler çerçevesinde yürüyeceği İmamoğlu'nun ekibinin de çalışmalara destek olacağı belirtildi.

Baş başa görüştüler

Bu toplantı bittikten sonra, Ekrem İmamoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu ile 12. katta baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği de öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
4
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Bal

Kiliçdaroğlu yeni bir seçim kaybetmek için çok ısrarlı. Siyasi hayatında CHP genel başkanlığı hariç seçim kazanamamış birisini 13 yıldır destekleniyor.

Sarp

Hiiiç belli olmaz. Belki sen genel başkan ol ben aday olam denişte olabilir.

mert ali

ikisi üst üste oturup aday olmaya çalışsa yine kazanamazlar