Görüş Bildir
Haberler
CHP'de Aylin Nazlıaka'nın İhraç Talebi Üzerine Yaptığı İtiraz Reddedildi

CHP'de Aylin Nazlıaka'nın İhraç Talebi Üzerine Yaptığı İtiraz Reddedildi

Batuhan
17.02.2016 - 16:54

Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak sevkedilen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın tedbir kararının kaldırılması amacıyla yaptığı itiraz, YDK'da oybirliğiyle reddedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüksek Disiplin Kurulu’na kesin ihraç istemiyle tedbirli olarak sevkedilen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın tedbir kararının kaldırılması amacıyla yaptığı itiraz bugün YDK’da görüşüldü. Sezgin Kaya başkanlığındaki YDK, Nazlıaka'nın tedbir kararının kaldırılması amacıyla yaptığı itirazı oybirliğiyle reddetti.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
4
4
3
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
onedeyo

Seçim vaatleri yaparken mazota 3defa zam yapan CHP!! atatürk ün resmini duvardan indirdi diye grup toplantısına benzerini getirip atatürk'ün şerefini haysiye... Devamını Gör

Sek...

Bazılarından ne farkınız kaldı daha kendi içinizde demokratik değilsiniz...

Pasif Kullanıcı

anayasayı çiğneyen, ters herhangi bir laf söyleyeni ülkeden sürenlerle farkları kalmadımı dedikodu çeviren insanı partiden ihraç ettiler diye?

Wwt

Ne olduğu ne yaptığı anlaşılmayan bu hanfendi için bence doğru bir karar ! Özgecan cinayetini dahi dans ile protesto etmişti hayretler içerisinde izlemişti... Devamını Gör