Görüş Bildir
Haberler
Çevre Haftası Ne Zaman? 2022 Türkiye Çevre Haftası Ne Zaman?

Çevre Haftası Ne Zaman? 2022 Türkiye Çevre Haftası Ne Zaman?

Her yıl kutlanan Dünya Çevre Günü, Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı önerisi ile 'Türkiye Çevre Haftası' olarak kutlanacak. Konu ile alakalı resmi gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan konu hakkında resmi açıklama gelmiş oldu. İşte Türkiye Çevre Haftası Hakkında merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Çevre Haftası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile açıklandı. Konu hakkında detaylı bilgi haberimizde...

Türkiye Çevre Haftası Ne Zaman Kutlanacak?

Türkiye Çevre Haftası Ne Zaman Kutlanacak?

'Türkiye Çevre Haftası' konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'nin 21 Mayıs Cumartesi günü yayımlanan sayısında yayımlandı. 

Genelgeye göre; her sene 5 Haziran tarihinin bulunduğu hafta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından duyurulacak bir temayla 'Türkiye Çevre Haftası' olarak kutlanacak.

Türkiye Çevre Haftası'nın Önemi

Türkiye Çevre Haftası'nın Önemi

Her yıl 'Tek Bir Dünya' sloganı ile farklı temalar ile kutlanan dünya çevre günü, 2022 yılında sürdürülebilir, daha temiz, daha yeşil vurgusu ile kutlanacak. Doğal çevrenin korunması, sürdürülebilir yaşam çevrelerinin oluşturulması, iklim değişikliği gibi konularda çevre bilincinin oluşturulması adına ülkemizde Dünya Çevre Günü kutlamaları daha katılımcı ortak paydaşları fazla olacak şekilde kutlanacak. Yayınlanan genelgeye göre, her yıl 5 Haziran haftası Türkiye Çevre Haftası olarak kutlanacak.

Konu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurulan Türkiye Çevre Günü 2022 yılından itibaren her yıl farklı temalarda kutlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın