Görüş Bildir
Haberler
CES’te İnsan Boyutlarında Bir Drone Sahne Alıyor

CES’te İnsan Boyutlarında Bir Drone Sahne Alıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

CES 2016’nın ilk gününde pek çok havalı şey gördük ancak büyük olasılıkla hiçbiri EHang 184’ten daha ilgi çekici değildi. EHang 184, Çinli insansız hava taşıtı firması EHang tarafından üretilen insan boyutlarındaki drone’a verilen isim. 

Yanlış duymadınız, insan boyutlarında devasa ve insansız bir hava aracı drone.

Görmeyi bekleyeceğiniz şeyi şu şekilde tarif edilebilir: birinin sizi LEGO boyutlarına küçülttüğünü ve DJI Inspire’ın yakınlarında olduğunuzu düşünün. Tek farkı kimse sizi küçültmüş değil.

EHang firması 2014 yılında kuruldu ve bugüne kadar yaklaşık 50 milyon dolarlık destek aldılar. Firma aynı zamanda geliştirdiği model EHang 184 ile kişisel ulaşımın geleceğini şekillendirdiğini belirtiyor. İnsanlar da bu modele ilgilerini onlara sıkça sorular sorarak gösteriyorlar.

Ancak bu devasa modelin tanıtımının arkasındaki asıl sebep ise EHang 184 ile yakaladıkları ünü diğer ürünlerinin satışlarına yansıtmak gibi görünüyor. EHang firmasının Ghost gibi standart boyutlarda droneları da mevcut. Şunu da belirtmemiz gerekir ki; EHang 184 asla günlük hayatta kullanılabilirliği olan ya da günlük hayata uyarlanabilecek bir cihaz değil ve evinizin yakınındaki teknoloji marketlerde de yakın zamanda görmeniz muhtemel görünmüyor.

Kaynak: http://techcrunch.com/2016/01/06/the-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
5
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın