Görüş Bildir
Haberler
Cenazene Kaç Kişi Gelecek?

etiket Cenazene Kaç Kişi Gelecek?

Acaba öldüğümde nasıl bir cenazem olacak, cenazeme aç kişi gelecek diye düşünmeye son! Bu testi çözdükten sonra artık öldükten sonra cenazenize kaç kişi geleceğini bileceksiniz!

Hazırsanız, buyrun teste!

1. Haydi başlayalım. Bu haftaki büyük loto ikramiyesi sana çıktı diyelim. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Hayattan ne kadar zevk aldığını 1-10 arası puanlar mısın?

3. Diyelim ki elinin altında bir düğme var. Bu düğmeye basarsan dünyanın %95'i huzur içinde rahat rahat yaşayacak ama geri kalan %5 acı şekilde can verecek. Bu düğmeye basar mıydın?

4. Trafikte nasıl bir şoförsün? (Dürüst ol! 😀 )

5. Trafik demişken arabanın markasını öğrenebilir miyiz?

6. İnsanların cenazesine gider misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Sence insan ne zaman kaybeder?

8. Geldik son soruya! Adettendir hep ''iyi bilirdik'' denir. Peki sence senin cenazende insanların çoğunluğu arkandan ne diyecek?

8. Geldik son soruya! Adettendir hep ''iyi bilirdik'' denir. Peki sence senin cenazende insanların çoğunluğu arkandan ne diyecek?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

400 kişiden fazla!

400 kişiden fazla!

Senin gibi sevilen, sayılan, değer gören birisi için bu sonuç şaşırtıcı değil. İnsanlara hep değer verdin, karşılığında da değer gördün. Cenazende herkes ''ne iyi insandı'' deyip ağlayacak, gözyaşları sel olacak. Dünyada senin gibi biri geçtiği için de içlerinde bir buruklukla az da olsa mutlu olacaklar. Senin gibi insanlar bulmak zor. Özellikle yaşadığımız bu dönemde. Hem yaşarken hem de öldükten sonra değer görmek ne kadar mutluluk verici bir şey. Aynı şekilde devam, dünyamız senin gibi insanlara hasret!

250 kişi!

250 kişi!

Şaşırtıcı bir sonuç değil bu. Ne ekersen onu biçersin diye boşuna dememişler. Elinden geldiğince her insana yardımda bulundun, iyi davrandın. dert dinledin, derman olmaya çalıştın. İnsanların ''iyi insan'' şeklinde oluşturdukları kalıbı bire bir karşıladın yani. O yüzden de cenazen kalabalık olacak haliyle. Son görevlerini yerine getirmeye gelenler, ardından son bir dua ederek uğurlayacaklar seni. Ve sonrasında da çok özleyecekler...

100 kişi!

100 kişi!

Sayı seni yanıltabilir ama bu gelenlerin çoğu yalandan orda olacaklar. Nasıl bilirdik sorusuna cılız bir ''iyi bilirdik'' yapıştıracaklar. Gerçekten iyi bilenler de olacak tabi.Yanlış anlama kötü birisin demiyoruz. Bizimkisi sadece verdiğin cevaplara göre tahmin. Yoksa sevenin de var yani. Ardından çok da üzülen olacak. Kimin olmaz ki zaten? Sen değeri öldükten sonra anlaşılanlardan olacaksın. Belki yıllar sonra utanacaklar belki de o cenazeneye gelmeyip, arkandan atıp tutanlar. Yaşayıp göreceğiz.!

25 kişi!

25 kişi!

Seni üzmek istemezdik ama maalesef doğru düzgün kimse senin cenazene gelmeyecek. Ailen, birkaç eşin, dostun falan işte... Ne pis yaşadıysan ölümünü duyan 'bana ne beah' deyip, cenazene gelmeyecek. Keşke sen de biraz hayır işleseydin. Azıcık çocuk sevindirseydin. Gördüğün gibi insana insan lazım oluyor. Allah taksiratını affetsin. Çok da şey yapma. Belki mezarının yanından geçen birileri sevabına üç beş dua okur arkandan.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
534
166
150
126
105
77
69
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

400 kişiden fazla mı? Lan ben o kadar insan tanımıyorum ki. Belediye toplu sünnet töreni gibi toplu bir cenaze töreni düzenlemezse bana ve eceldaşlarıma imka... Devamını Gör

Seray Aksu

#4 şoför değilim diye bir seçenek koymak zor mu yav

Kumandan M.K.A

Tamamen hangı marka aracın kullanıldıgını saptamak ıcın yapılmıs bır anket biride cıkıp demıyorkı olumle araba markası ne alaka reklamları izlediğiniz için t... Devamını Gör

Senem Şengül

Asıl loto ikramiyesi ne alakaydı.