Görüş Bildir
Haberler
Cem Yılmaz Yeni Filmi 'Deli Aşk'ı Resmen Duyurdu

Cem Yılmaz Yeni Filmi 'Deli Aşk'ı Resmen Duyurdu

Batuhan
18.10.2016 - 16:11 Son Güncelleme: 18.10.2016 - 16:52

Geçen sezon vizyona giren ilk filmleri 'Kaçma Birader' ile büyük beğeni toplayan Murat-Emrah Kaman kardeşlerin yeni filmleri 'Deli Aşk'ın senaryo ve cast çalışmaları tamamlandı. 'Kaçma Birader' ile ortalama bir vizyon başarısı gösteren 'Kaman Kardeşler'e Cem Yılmaz destek oldu. Yeni filmleri 'Deli Aşk'ın yapımcılığını ünlü komedyen Cem Yılmaz üstlendi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmin oyuncu kadrosu önceki gün Cem Yılmaz Fikir Sanat Yapım'da toplandı ve okuma provası yaptı. Yapımcı Cem Yılmaz ve ağabeyi Can Yılmaz, senaristler Murat Kaman ve Emrah Kaman'ın hazır bulunduğu provaya oyuncular Zafer Algöz, Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Abdullah Şahin, Yasemin Öztürk, Nilperi Şahinkaya, Toygan Avanoğlu katıldı.

Okuma provasında topluca fotoğraf çektiren ekibin bu karesini Instagram hesabında paylaşan Emrah Kaman, 'Deli Aşk başlıyor. Allah utandırmasın.' notuyla paylaşarak çekimlerin başladığını duyurdu.

Ayrıca Cem Yılmaz da Twitter hesabından "Mart 2017 de seyirciyle buluşacak filmimiz! Kaman Kardeşlerden Deli Aşk'ın çekimleri haftaya başlıyor" açıklamasında bulundu

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
30
20
12
9
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

İnsanlar gora-arog serisine film isterken ısrarla başka filmler çıkartıyor cem abimiz. Anlamak güç.

Pasif Kullanıcı

Arog çok iyidi :D

Tata Yayak

gençler hemen facebook, twitter, instagra sayfalarını + domainleri alın :)

Pasif Kullanıcı

Domain Neden Alalım? Bİr Filmin İnternet Sitesi Olsa Ne, Olmasa Ne? Yapım Şirketinin Sitesinde Yer Alır Zaten Filmin Bilgileri. Facebook, Twitter'da /deliask... Devamını Gör

CİGULİ

Cem Yılmaz'ın para kazanma vakti gelmiş.