Görüş Bildir
Haberler
Canlı Yayında İsyan Eden Sağlık Çalışanının Evine Polis Gönderildi

etiket Canlı Yayında İsyan Eden Sağlık Çalışanının Evine Polis Gönderildi

Depremin vurduğu kentlerden Adıyaman’da Habertürk canlı yayınına girerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yetkililere tepki gösteren sağlık çalışanının evine polis gönderildi. Sağlık çalışanı tutanağa, “Söylediklerim suç değildir” yazarak imza attı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kahramanmaraş merkezli depremin dokuzuncu gününde, Habertürk canlı yayına girerek iktidara tepki gösteren sağlık çalışanının evine polis gönderildi. 

Diken’den Ayşegül Kasap'ın haberine göre Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) avukatlarından Kamil Tekin Sürek, dün akşam 17.30 sıralarında sağlık çalışanının evine polis geldiğini ve tutanak imzalatmaya çalıştığını söyledi. Avukat da tutanağa şerh düşmesini isteyince sağlık çalışanı, “Benim gazeteciye anlattıklarım, söylediklerim suç değildir” diye bir not yazarak tutanağı imzaladı.

Sürek, 'Yaptıkları işlem şu; savcılık soruşturma açacak muhtemelen. Şu an yoğunluk olduğu için ifade o an almak istemediler, daha sonra ifade alırız diye konuşan kişi kimdir diye tespit yaptılar'dedi.

Sağlık çalışanı ne denmişti?

Sağlık çalışanı Habertürk canlı yayınında tepkisini şöyle dile getirmişti:

Adıyaman’ı üç gün boyunca kaderine terk ettiler. Herkes imdat diye bağırıyordu ama kimse gelmiyordu. İnsanlar soğuktan öldüler, açlıktan öldüler. Cumhurbaşkanı gelsin buraya, yüzü yetiyor mu gelsin. Adıyaman’da bir tane vekil yok, bir tane insan yok, bir tane üst düzey yönetici yok. Hepimizi sahipsiniz bıraktınız. Bu kolonların altında hepinizin kanı var, tüm üst düzey yöneticilerinin hepsinin kanı var. Hani nerede kriz yönetimi? Hepsi öldü. Uyan artık Türkiye uyan.”

Sağlık çalışanı sosyal medyada trollerin hedefi oldu👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
388
75
35
12
8
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Spook

Göçük altına da bu hızla gitseydiniz ya.

Betül

👏👏👏 👏👏

ken takabayashi

firavundan beter oldu bunlar.

uzaklardan

Adamlar kendilerini kusursuz sanıyor, kimse eleştiri yapsın istemiyor. Yanlışa yanlış demek suç mu oldu? Herkes çok iyi biliyor iktidar hazırlıksız yakalandı... Devamını Gör