Görüş Bildir
Haberler
Canınızı Seviyorsanız İzlememeniz Gereken İzleseniz de Size Hiçbir Şey Katmayacak Bomboş 27 Yabancı Film

etiket Canınızı Seviyorsanız İzlememeniz Gereken İzleseniz de Size Hiçbir Şey Katmayacak Bomboş 27 Yabancı Film

theolonius
21.12.2017 - 00:10

Daha kötülerini biliyorum diyorsanız yorum kısmına alalım sizi. 😂

* Sadece 2000 sonrası filmler listeye dahil edilmiştir.

* Kaynak olarak www.sinemalar.com ve www.beyazperde.com 'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Battlefield Earth / 2000

1. Battlefield Earth / 2000

IMDb: 2,4

Yıl Milattan sonra 3000. Dünya ıssız bir çöl ve insanoğlu nesli tükenmiş bir canlı türüdür. Bundan bin yıl önce, yani 2000'li yıllarda uzaydan dünyaya inen yaratıklar, dünyanın hava savunma sistemini dokuz dakika içiçnde devre dışı bırakırlar. İnsanlığın önünde iki seçenek vardır: ya savaşarak ölmek ya da sonsuza dek uzaylıların kölesi bir topluluk olarak yaşamak. Saldırgan uzaylıların komutası Genelkurmay Başkanı Terl'dedir. Terl güçlü ve cani bir kişiliğe sahiptir. Amacı bütün galaksileri fethetmektir. Dünya'nın, Terl'e karşı koyacak kadar üstün bir savaşçıya ihtiyacı vardır.

2. The Happening / 2008

2. The Happening  / 2008

IMDb: 5,0

Görünen bir uyarı olmadan ortaya çıktı. Birdenbire nereden geldiği belli olmadan. Birkaç dakika içinde Amerika’nın bir çok şehrinde sebebi açıklanamayan, kanınızı donduracak garip ölümler meydana gelmeye başladı. İnsan davranışlarındaki bu garip değişikliğe neyin sebep olduğu bilinmiyor. Yeni bir terorist saldırı mı?  Yapılan yüksek teknolojik deneylerde ters giden bir şeyler mi oldu? Bir tür şeytani toksik silah mı? Yoksa kontrolden çıkan bir virüs mü? Havayolu ile mi yoksa suyla mı bulaşıyor?

3. The Room / 2003

IMDb: 3,6

Johnny başarılı bir bankacıdır ve sakin bir hayatı vardır. Doğduğu yer olan San Francisco'da hayatını sürdüren adamın Lisa adında bir nişanlısı vardır ve birlikte yaşamaktadırlar. Ancak sakin hayatları bir anda çarpıcı ve geri dönülmez bir değişime uğrar. Lisa, Johnny ile sıkılmaya başlamıştır ve heyecan duygusunu özlemiştir. Bunun üzerine genç kadın, nişanlısının en yakın arkadaşı olan Mark'ı baştan çıkartmaya karar verir. Söz konusu üçlü için artık hiçbir şey aynı olmayacaktır.

4. Meet the Spartans / 2008

4. Meet the Spartans / 2008

IMDb: 2,7

Frank Miller’ın kitabından uyarlanan Zack Snyder imzalı 300 Spartalı adlı filmi tiye alan bir yapıt.

5. Norbit / 2007

5. Norbit / 2007

IMDb: 4,0

Yüreği temiz, iyi huylu dostumuz Norbit, aslında normal bir insandır. Sadece zamanında Bay Yanlış tarafından evlat edinilmiştir. Son derece iri biri olan Rasputia ile evlenen Norbit’in çocukluk aşkı Kate Thomas, bir gün kasabaya geri döner ve yetimhaneyi satın almak ister. Norbit, bu durumu, ilk aşkını geri kazanmak için bir fırsat olarak görürken aslında Kate’in de Deion Hughes ile nişanlı olduğunu öğrenir. Film, bu işi çözmek ve Kate’e kavuşmak için içine gireceği dalaverelerin üstesinden gelişini anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Disaster Movie / 2008

6. Disaster Movie / 2008

IMDb: 1,9

Kim Kardashian'ın başrolünde olduğu Acaip Bir Film, Hollywood yapımlarıyla dalga geçen bir komedi. Bir grup yirmili yaşlardaki genç, bir gece aniden kendilerini bir çok doğal afetin ortasında bulurlar. James Bond, Kurtuluş Günü ve Hancock gibi filmlerle dalga geçen bir parodi olan film, aynı zamanda Brendan Fraser ve Jason Statham gibi oyuncuları da ti’ye alıyor. Scary Movie serisinin yaratıcılarının son filmi olan Disaster Movie'nin eğlenceli göründüğüne bakmayın...

7. Catwoman / 2004

7. Catwoman / 2004

IMDb: 3,3

Patience Philips, duygularına bağımlı, histerik bir grafikerdir. Bir çalışanı olduğu Hedare Beauty isimli bir şirket de yaşlanmayı engelleyen ultra-teknolojik bir ürünü piyasaya sürmeye hazırlanmaktadır. Şirketin içerisinde dönüp duran kirli meselelerden haberdar olan Patience Philip, bu büyük sorumluluğunun altında ezilmek üzeredir. Defalarda ölümden döndükten sonra Patience yepyeni bir hayata başlayacaktır. Korkak ve duygusal Patience, bu zaaflarından arınarak bambaşka bir kişiliğe bürünecektir. O artık Kedi Kadın olacaktır.

8. Dreamcatcher / 2003

8. Dreamcatcher / 2003

IMDb: 5,5

Jonesy, Henry, Pete ve Beaver aralarında bir arkadaşlık anlaşması yapmışlardı. Çocukluklarında birlikte yaşadıkları bir olay sonrasında hepsi garip bir güce sahip olmuştu. Şimdiyse tehlikeli bir varlık bu arkadaşlığı ve gücü test ediyordu. İçlerinden bazıları buna dayanamayacaktı, bazılarıysa daha önceden kimsenin karşılaşmadığı bu tehlikeye karşı dünyayı kurtaracaktı.

9. Gigli / 2003

9. Gigli / 2003

IMDb: 2,4

Herhangi bir alanda mecburen birlikte çalışan iki kişi arasında zamanla çok daha samimi duygular gelişmeye başladığında işler de terse dönmeye başlar. Larry Gigli bir federal savcının ruhsal rahatsızlıkları olan oğlu Brian’ı kaçırmakla görevlendirilir. Ricki’yi de yardım için görevlendirirler. Başlangıçta Gigli bir kadınla çalışma fikrinden hiç de hoşlanmaz, fakat zamanla birbirine ısınmaya başlayan ikili arasında romantik bir ilişki başlar. Bir yandan da Brian’a acıyan ve ona sempati duymaya başlayan Gigli kaba ve duygusuz bir gangsterden gerçek bir insana dönüşmekte olduğunun farkına varır...

10. Alone in the Dark / 2005

10. Alone in the Dark / 2005

IMDb: 2,3

Bir video oyununu temel alan film, Edward Carnby adındaki paranormal denilen yani doğa üstü olaylar alanındaki bir dedektif üzerine odaklanıyor. Kendisi ölümcül sonuçlara varan gizemli olayların açığa çıkması üzerinde çalışmaktadır. Bu vakte kadar kayda değer meseleleri çözmüş bir dedektiftir. Bu kez dedektifin geçmişinden çıkagelen ve aslında çok zaman önce gömüldüğünü sandığı bir ayrıntı tekrar ortalığa düşer. O andan itibaren de Edward Carnby, hayatının en tehlikeli yolculuğuna çıkar. Bu süreçte eski sevgilisi güzel arkeolog Aline Cedrac ve pek anlaşamadığı hükümet adına çalışan Richard Burke'ta olayların içinde yer alacaklardır. Korku ve gizem dolu dakikalar onları beklemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Transformers: Revenge of the Fallen / 2009

11. Transformers: Revenge of the Fallen / 2009

IMDb: 6,0

Sam Witwicky, Transformers'ın tarihçesini araştırmaktadır. Bu tuhaf makinelerin kökenleri ve dünya üzerindeki bulgularının tarihi konusunda yeni detaylar keşfetmektedir. Derlediği bilgileri ele geçirmek isteyen iblis ruhlu Deceptionlar ise ensesindedir! En büyük mücadele, Mısır'daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir. Transformers: Yenilenlerin İntikamı, 2007 yılında izleyicinin büyük beğenisini kazanan ilk Transformers’ın gişede muazzam başarı kazanması üzerine çekilen devam filmidir. Ve hayal kırıklığı yaratmıştır.

12. Glitter / 2001

12. Glitter / 2001

IMDb: 2,2

Billie Frank çekingen bir genç kızdır, alkolik annesi tarafından küçük yaşta sokağa atılmıştır. Yetimhanede Louise ve Roxanne ile arkadaş olur. Yıllar geçer ve 1983’te Billie ve arkadaşları plak şirketi sahibi Timothy Walker ile tanışırlar. Timothy, kızların kendisi için albüm yapmalarını ister. Ama o dönemin ünlü DJ Julian Dice, Billie'nin inanılmaz sesini duyunca bundan çok daha fazlasını hak ettiğini düşünecektir

13. The Sweetest Thing / 2002

13. The Sweetest Thing / 2002

IMDb: 5,1

Christina Walkers'ın erkeklerle ilgili oldukça tabusal görüşleri vardır. Sürekli olarak daha uygun birini aramak yerine, kimi bulabilirse onunla birlikte olmaktadır. Kendisi için yazdığı bu kura, bir gece barda Peter isimli bir adamla tanışana kadar hayatının en net mottosu olmuştur. Ancak Peter, bambaşkadır ve ne yazık ki o geceden sonra Christina Walkers'ın hayatından kaybolacaktır. Artık aşkı bulduğuna ve aşka inanan Christina, Peter'ı bulmak ve elde etmek için sürprizlerle dolu bir maceraya atılacaktır.

14. Southland Tales / 2006

14. Southland Tales / 2006

IMDb: 5,5

Los Angeles, 2008. Şehir, sosyal, ekonomik ve çevresel bir felaketin eşiğinde duruyor. 4 Temmuz kutlamaları için hazırlıklar son 3 gününe girmiştir. Hafıza kaybı sorunu yaşayan Boxer Santaros'un yolu, kendi TV programını hazırlamaya çalışan yetişkin filmlerinin ünlü oyuncusu Krysta Now'la ve polis Hermosa Beach'le çakışır.

15. Scary Movie / 2000

15. Scary Movie / 2000

IMDb: 6,2

Bir grup genç, nereden geldiği belli olmayan bir seri katilin tehdidi altındadır. Ne yapacaklarını bilemeyen gençler, yardım isteyemeyecekleri bir ortamda kapana kısılı bir halde kalmışlardır. 

Son yılların en sevilen gençlik serilerinden biri olan Scary Movie, dönemin en önemli korku-gerilim yapıtlarıyla dalgasını geçiyor. Blair Witch'ten, Matrix'e, Altıncı His'ten Çığlık'a kadar genişleyen skalasında sadece güldürü amaçlı bir metin var. Ama güldürüyor mu bunu size bırakıyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Pink Panther 2 / 2009

16. The Pink Panther 2 / 2009

IMDb: 5,6

Aralarında paha biçilmez Pembe Panter Elması’nın da olduğu efsanevi hazineler dünyanın dört bir yanında çalınmaya başlayınca Başmüfettiş Dreyfus Clouseau’yu, hırsızı yakalayıp çalınan şeyleri geri getirmekle görevli bir uluslararası dedektifler ve uzmanlar ekibine tayin etmek zorunda kalır.

17. The Spirit / 2008

17. The Spirit / 2008

IMDb: 4,8

Will Eisner’in ‘The Spirit’ adlı çizgi romanından beyazperdeye uyarlanan ve Sincity, 300 ve Elektra’nın yazarı & Sincity üçlemesinin yönetmeni Frank Miller’ın yönettiği filmde Spirit isimli maskeli ve etrafı güzel kadınlarla dolu bir varlıktır. Spirit, Central City’yi korumak için polis ile beraber, şehirdeki suçlular ve The Octopus ile mücadeleye girişir.

18. Ultraviolet / 2006

18. Ultraviolet / 2006

IMDb: 4,4

21. yüzyıl sonlarında insanlık çok değişmiştir. Hemofaj denilen hastalık dolayısıyla genetik olarak değişmiş yeni bir insan türü ortaya çıkar. Bu değişiklik onların çok daha hızlı, inanılmaz derecede kuvvetli ve keskin bir zekaya sahip olanlarını sağlar. Onlar 'normal' ve 'sağlıklı' insanlardan ayrı düştüklerinde dünya insanlar ve hemofajlar arasında yepyeni bir sivil savaşın eşiğine gelir. Bu savaşta amaç 'hastalıklı' olanların yok edilmesidir. Bu çapraz ateşin arasında kalan bir hemofaj olan Ultraviolet bir anda kendini hükümet tarafından işaretlenmiş dokuz yaşında bir çocuğu onlardan korumaya çalışırken bulur...

19. I Know Who Killed Me / 2007

19. I Know Who Killed Me / 2007

IMDb: 3,6

Küçük bir kır kasabası, parlak ve gelecek vaat eden genç üniversite öğrencisi Aubrey Fleming’in (Lindsay Lohan) sadist bir seri katil tarafından kaçırılıp, işkence edilmesiyle derinden sarsılır. Kaçmayı başaran genç kız hastanede travmatik bir hâlde kendine geldiğinde, kendisinin sandıkları kişi olmadığı ve gerçek Aubrey’nin hâlâ ölümcül bir tehlike içinde olduğu konusunda ısrar eder. Yoğun ve stilize bir psikolojik gerilim olan “I Know Who Killed Me/Beni Öldüreni Tanıyorum”, merkezindeki sürükleyici bulmacayla kimlik, aile ve takıntının karanlık yönlerini irdeliyor.

20. House of the Dead / 2003

20. House of the Dead / 2003

IMDb: 2,0

Tatil geldiğinde, üniversiteli gençler Cynthia, Greg ile Karma, parti ve eğlence peşine düşerler. Greg'in en yakın arkadaşı Simon'dan, Seattle yakınlarında küçük bir adada, bir rave partisi düzenlendiğini öğrenirler. Güzel Alicia da gruba katıldığında yola çıkmaya hazırdırlar. Ancak gençler, onları adaya götürecek parti teknesini son anda kaçırırlar.Bunun üzerine Victor Kirk'ün teknesi Lazarus'u kiralayarak, sert yaradılışlı kaptandan, kendilerini adaya götürmesini isterler. Çeşitli zorlukları aşarak adaya ulaştıklarında kimseyi bulamazlar. Parti insanlarından eser yoktur. Bir süre sonra ortaya çıkan esrarengiz ve vahşi yaratıkların saldırısına maruz kalan gençler, hiç kuşkusuz, adaya neden 'la Isla del Muerte' dendiğini öğrenecektirler... Ama olabilecek en zor yoldan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Eragon / 2006

21. Eragon / 2006

IMDb: 5,1

Bundan yıllar yıllar önce...Dedelerinizin dedelerinin dedeleri zamanında...Belki de onların babaları zamanında...Yoksul bir çiftçinin yeğeni olan Eragon ormanda parlak, mavi bir taş bulur... O an bu taşın başına konan bir talih kuşu olduğunu ve bu sayede ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabileceğini düşünür. Taş çatladığında ise ailesine eski dünyadan kalan bir miras ile karşı karşıya olduğunu anlar...

22. Max Payne / 2008

22. Max Payne / 2008

IMDb: 5,4

New York’ta DEA ajanı olan Max Payne hayatta her şeye sahiptir; çok iyi bir iş, mükemmel bir eş ve güzel bir kız çocuk. İçinde olduğu bu Amerikan rüyası kısa zamanda bir kabusa dönüşür. Bir gün eve döndüğünde eşi ve bebeğini vahşice öldürülmüş halde bulur. Kendi başına bu cinayetin izlerinin peşine düşer ve fakat NYPD onu çeteler, acımasız işbirlikleri ve şehrin gördüğü en şiddetli fırtınanın arasına çeker. Kaybedecek hiçbirşeyi olmayan, dürüst ve metanetli bir adam olan Max, ailesini duyduğu sonsuz sevgiyle de beraber bu cinayetleri ve şehirdeki pislikleri çözmek için biçilmiş kaftandır. Yeraltı hayatının karanlığıyla uğraşırken, başka dünyalardan düşmanlar da onu karanlığa itecektir. Özlemle beklediği intikamın vakti gelmiştir!

23. Son of the Mask / 2005

23. Son of the Mask / 2005

IMDb: 2,2

Loki'nin maskesi, hiç bir şeyden kuşkulanmayan bir yetişkinin hayatını mahvettikten 10 yıl sonra, bu sefer bir bebeğin eline geçer.Karikatürist Tim Avery henüz babalığa bile hazır değilken, yeni doğmuş oğlu, maskenin büyülü güçleriyle beraber doğmuştur. Ailenin kıskanç köpeğinin de korktuğu gibi, evde hayat alt üst olmuştur. Ve maskenin kontrolünü ele geçirmek için köpekle bebek arasında bir savaş başlamıştır. Tabii bu arada onların haberi olmaksızın, Loki maskesini aramaya başlamıştır. Geri almak için ise ne olursa yapmaya kararlıdır.

24. Van Helsing / 2004

24. Van Helsing / 2004

IMDb: 6,1

Hayatını insanların huzuruna ve kötü kahramanların sonuna harcayan kahramanımız Van Helsing, artık uzun yollar kat ederek transilvanya daki büyük sırrı çözmek için yola koyulmaktadır. Ancak bu sefer karşısında sıradan bir katil yada dev adam yoktur, bu sefer yok etmek zorunda olduğu kişi kendisinin 400 yıl önce öldürdüğü Dracula'dır

25. Blade: Trinity / 2004

25. Blade: Trinity / 2004

IMDb: 5,9

Serinin son bölümünde sorunlar oldukça fazlalaşıyor. Vampirlerin çabaları ile uyandırılan Dracula uyandırılma sebebinin Blade olduğunu öğrenir ve kendisini Dracula ile inanılmaz bir savaş içerisinde bulan Blade'e destek sözü veren ekiple birlikte iş başına koyulurlar ancak Dracula sıradan bir düşman olmadığını çok sürmeden belli eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26. Matrix Revolutions / 2003

26. Matrix Revolutions / 2003

IMDb: 6,7

Artık sahip olduğu gücü kendinden emin bir şekilde sergileyen Neo, insanüstü özelliklerle donatılmış olduğunun ve iletişime geçtiği her şeyin şifresini çözebilen üstün yeteneğinin farkına varıyor.Bununla birlikte hayatta kalmaya çalışan insanoğlu, tüm insanlığın geleceği için birer birer Matrix’e karşı gelmeye başlıyor. Başkaldıranların sayısı arttıkça makinalar dünyada son kalan gerçek şehir olarak kabul edilen, insanlığın direniş merkezi Zion’a saldırıyor.

27. Spider-Man 3 / 2007

27. Spider-Man 3 / 2007

IMDb: 6,2

Örümcek Adam 3'te, Peter Parker nihayet Mary Jane'e (M.J.) duyduğu tutku ile süper kahramanlık görevleri arasındaki dengeyi kurar. Ancak, ufukta belirmeye başlayan bir fırtına vardır. Peter'ın Örümcek Adam kostümü birden bire değişip siyaha dönüşerek güçlerini pekiştirmeye başlayınca, Peter da değişmeye başlar. Kostümün etkisi altındaki Peter, kibirli ve kendine aşırı güvenli biri olur; en değer verdiği kişileri ihmal etmeye başlar. Bugüne dek en korkulan iki kötü kahraman Kumadam ve Venom benzersiz güçler edinip, intikam ateşiyle yanarken, Peter en büyük savaşını kendi içinde yapmaktadır. Örümcek Adam'ın onu o yapan, onu bir kahraman yapan özelliğini, yani şefkati yeniden keşfetmesi gerekecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
554
151
35
16
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
penivayz

Editör galiba Recep İvedik fan club yöneticisi

furkang33676494

izlediğim filmleri anlamıyorum diyememiş liste yapmış

Yunus Akıllı

herkesi editör yapmayın bence