Görüş Bildir
Haberler
Can Sıkıntısına Birebir! Aile Boyu Keyifle İzleyebileceğiniz Netflix'teki En İyi Animasyon Filmleri

Can Sıkıntısına Birebir! Aile Boyu Keyifle İzleyebileceğiniz Netflix'teki En İyi Animasyon Filmleri

R.G.
09.01.2021 - 15:36

Malum havalar soğudu, e istesek de dışarı bile çıkılmıyor zaten! O zaman yapılacak en keyifli şey, film izlemek! Neler neler yapılmadı ki şu birkaç ayda… Yogalar yapıldı, binbir çeşit ekmek tarifleri denendi, puzzlelar yapılarak sabır testlerinden geçildi! Şimdi alın sıcak çikolatalarınızı elinize, girin battaniyelerin altına! İşte ailecek keyifle izleyebileceğiniz Netflix'teki animasyon filmleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Madagaskar

Madagaskar

Aslında tek bir film değil, Madagaskar 1,2, 3 diye devam ediyor ama en iyisi bizce ilk film! Kahramanımız Alex, ormanların kralı olamamış bu filmde. Hayvanat bahçesine hapsedilmiş aslında… Ama o halinden ve gördüğü ilgiden oldukça memnun! Hayvanat bahçesinin göz bebeği çünkü. Ama en yakın arkadaşı onunla aynı fikirde değil maalesef… Hayvanat bahçesinde yaşayan bir aslan, bir zebra, bir zürafa ve bir su aygırının izlerken gülme krizlerine sokan kaçış hikayesi! Mutlaka izlemelisiniz…

Shrek

Shrek

Ah Shrek… Ne tatlı bir devsin sen öyle! Film zaten oldukça eğlenceli ama önerimiz dublajlı izlemeniz! Her ne kadar dublajlı filmler tatsız olsa da, animasyon filmlerinde oldukça başarılıyız bu konuda. Eşek ve Shrek’in prensesi kurtarma hikayesini soluksuz izleyeceksiniz! İlk filmde kurtarılan prensesle Shrek’in aşkı 2. ve 3. filmlerine de taşıyor. Aile genişliyor anlayacağınız. Büyük küçük merakla ve kahkahalarla izleyeceğiniz bir animasyon filmi. Daha fazla spoilere gerek yok efendim. İzleyin, izlettirin!

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?

Sizin bir ejderhanız olsa onu nasıl eğitirsiniz? Ya da siz bir ejderhanız olsun ister miydiniz? Dostluğun böylesine güzel anlatıldığı, nadir animasyon filmlerinden biri. İzlerken kahramanımız Hıçkıdık'a hem gülüyor hem de yalnızlığına üzülüyoruz! Ama o ne kadar öz güvensiz, beceriksiz ve asalak gibi görünse de nihayetinde Viking kanı taşıyor! Sonunda babasının tam tersi şeklinde çizdiği imajını kurtarıyor yani! Hem tatlı mı tatlı bir aşk, hem de muhteşem bir dostluk hikayesi... Mutlaka izlemelisiniz.

Arı Filmi

Arı Filmi

Başrolümüz minik arı Barry Benson, çoğu insandan daha cesaretli. Arıları işçi olarak kullandıkları için tüm insan ırkını dava edebilecek kadar hem de! Üniversiteden yeni mezun olan ve hayatı ile ilgili hayalleri olan Barry, tek işinin bal toplamak olduğunu anlayınca adeta yıkılıyor! Ve bir gün başına gelen olaylar sonunda, Vanessa adlı kadın onun hayatını kurtarıyor ve hikaye de tam olarak burada başlıyor. Yayınlandığı günden itibaren çok sayıda kişi tarafından izlenen Arı Filmi'ni mutlaka çocuklarınızla birlikte izlemelisiniz!

Otel Transilvanya

Otel Transilvanya

Vampir de olsa, baba babadır! Kont Drakula, kızını korumak ve insanlardan uzak tutmak için bir otel kuruyor. Ve orada da kızının şerefine bir doğum günü partisi veriyor. Partiye tüm canavar dostlarını çağıyor. Fakat davetsiz bir de misafir var! O da kızına aşık... Aslında kahramanlar insan olsa baya Türk filmi tadında bir hikaye! Otel Transilvanya, çocuklarınızla birlikte keyifle izleyebileceğiniz bir film. Böylelikle ona her canavarın da kötü olmadığını göstermiş olursunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Köfte Yağmuru

Köfte Yağmuru

Flint Lockwood, kafasında türlü türlü icatlar dönen bir mucit! Deniz ürünleri yemekten bıkan halka, farklı lezzetler tattırmaya adamış kendini. Amacına ulaşıyor fakat kasabada oluşacak kaostan onun da haberi yok henüz. Bakalım kasabasını soktuğu güç durumdan çıkarabilecek mi? Gözlerinden bile zeka fışkıran bu tatlı kahramanımızı izlemeye bayılacaksınız!

Moana

Moana

Güçlü, cesur ve gözü kara! İşte ekranlarda görmek istediğimiz bir kadın karakter! Her ne kadar animasyon olsa da, verdiği mesajlarıyla mutlaka küçükten büyüğe herkesin beğenisini kazanacak bir film. Bakalım güzel ve cesur Moana, yarı Tanrı Maui'nin lanetini kaldırabilecek mi? Heyecanlı ve aksiyonlu bir animasyon izlemek isterseniz, bu filmi mutlaka listenize almalısınız!

Şirinler

Şirinler

Uslu bir çocuk olduk ve Netflix'te de Şirinler'i görebildik! Çizgi filmken bile anne babaların çocuklarıyla sıkılmadan izlediği Şirinler, şimdi de animasyon filmiyle karşınızda! Şirin Baba'yı hepiniz özlediniz biliyoruz.

Sünger Bob

Sünger Bob

Hangimiz izlemedik seni çılgınlar gibi! Çocukların en sevdikleri çizgi dizi karakterlerinden biri o. Hatta onu sevmek için illa çocuk olmaya gerek yok! Bu filmde de Sünger Bob, azılı düşmanı korsan Burger Beard ile uğraşıyor, hakkından gelebilecek mi dersiniz? Sihirli kitabı ele geçiren korsan, insanlığın başına daha fazla dert açmadan Sünger Bob ve arkadaşlarının onu alt etmesi gerek. Ailecek de keyifle izleyebileceğiniz harika bir animasyon filmi. Mutlaka izlemelisiniz!

Maşa ile Koca Ayı

Maşa ile Koca Ayı

Ah Maşa, ne işler açtın Koca Ayı'nın başına! Her çocuk, bu ikiliyi izlemekten çok keyif alır! Çizgi dizilerinden sonra gelen bu animasyon filmini de eminiz çok seveceksiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Shrek 3

Shrek 3

Kahramanımız Shrek, prensesi kurtardı fakat en sevdiği yerden, yani bataklığından oldu! Fiona'nın aşkı için bunu da kabul etti ama şimdi de ondan kral olması bekleniyor! Yeni kral adayını saraya getirebilmesi içinse önünde çok uzun bir yol var. Bakalım bu sefer bu üçlünün başına neler gelecek? Sonunda rahat bir nefes alabilecek mi acaba? İşte en az ilk filmleri kadar eğleneceğiniz bir animasyon filmi daha!

Coco

Coco

Bu eğlenceli animasyon filminde, daha 12 yaşında olan küçük kahramanımız ölüler dünyasına yolculuk yapıyor! En büyük hayranı olduğu müzisyen ölünce, onunla tanışma hayalleri de suya düşen minik Miguel, onun gitarını bulup seviniyor fakat bu olay başına olmadık işler açıyor. Bu gitar basit bir gitar değil, ölüler diyarına açılan kapının da anahtarı! Bakalım küçük kahramanın başına bu yolculukta neler gelecek? Hem aksiyonu hem de eğlencesi bol bu filmi izlerken eminiz ki çok keyif alacaksınız.

Çılgın Hırsız

Çılgın Hırsız

Ancak filmlerde olabilecek kadar güzel, renk renk çiçeklerle çevrili bu güzel yerde, herkesin keyfini kaçıracak kadar kötü sırları olan biri saklı! Üstelik öyle gözü kara ki, Ay'ı çalacak kadar ileri giden planları var! Fakat bu hain planları yaparken hesaba katmadığı 'üç' küçük engelle karşılaşıyor. Bakalım kahramanlarımız Margo, Edith ve Agnes kötü kalpli Gru'nun planını bozabilecek mi?

Efsane Beşli

Efsane Beşli

Bir tarafta çocukların bütün kahramanlarını ve hayallerini çalmaya çalışan 'Kara' adlı kötü ruh, diğer tarafta onu engellemeye çalışan beş ölümsüz bekçi... Hangisi galip gelir dersiniz? Ay Dede tarafından görevlendirilen beş bekçinin, çocuklar için verdiği amansız mücadeleyi izlemeye bayılacaksınız!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
59
27
23
16
13
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?