Görüş Bildir
Haberler
TV
Camdaki Kız Nalan'ın Babası Ölüyor mu? Adil Ölecek mi?

Camdaki Kız Nalan'ın Babası Ölüyor mu? Adil Ölecek mi?

GNS
18.03.2022 - 00:01

Kanal D ekranlarının heyecan dolu dram dizisi Camdaki Kız bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı dizi, ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanmakta. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın kaleme aldığı dizide, Nalan'ın babası Adil'in fenalaşarak yere düştüğü görülüyor. Peki Nalan'ın babası ölecek mi? Adil ölüyor mu? Camdaki Kız Nalan'ın babası Adil öldü mü? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

OGM Pictures imzalı Kanal D'nin başyapıt dizilerinden Camdaki Kız'da olaylar dur durak bilmiyor. Gerçek bir hikayeden uyarlama olan Camdaki Kız izleyenlerin yüreğine dokunurken, oyuncuların her duyguyu bu denli hissettirmesi diziyi daha da etkili kılıyor. Nalan'ın her an yanında olan babası Adil bu bölümde gizli gerçekleri ortaya çıkartmak isterken, bir anda yere yığılıyor. Peki Adil ölecek mi? Camdaki Kız Adil öldü mü? Nalan'ın babası ölüyor mu? İşte detaylar...

Camdaki Kız Nalan'ın Babası Adil Ölecek mi?

Camdaki Kız Nalan'ın Babası Adil Ölecek mi?

Camdaki Kız bu akşam 35. bölümüyle ekranlara geldi. Cana'nın Feride'ye sinirlenmesi ile yıllar önce kapatılmış sır perdesini aralaması olayların kızışmasına yol açtı. Nalan'ın aslında Feride ve Adil'in kızı değil torunu olduğu gerçeği büyük bir şok etkisi yarattı.

Nalan'ın Kim Olduğu Ortaya Çıktı

Nalan'ın Kim Olduğu Ortaya Çıktı

Yıllar önce yaşanan korkunç bir olay sonrası hamile kalan kızları Sema'yı doğumda kaybeden Nalan ve Adil ikilisi, Nalan'ın torunları olduğunu gizleyip kızları olarak yetiştirdi. Cana ise bu gerçeği ortaya çıkartmak için elinden geleni ardına koymadı. Bu yükü daha fazla taşıyamayan Adil ise durumu herkesten önce Nalan'a açıklamaya karar verdi.

Yıllardır taşıdığı sırrı artık açıklamak üzere olan Adil'e bu sefer Feride engel olmaya çalışır. Durumu engellemek adına 'Ne diyeceksin Nalan'a? Evimize gelen biri, ailemizin içinden biri annene tecavüz etti; sen tecavüz çocuğusun mu diyeceksin? Annen seni doğururken öldü mü diyeceksin?' ifadelerini kullanır.

Adil Ölecek mi?

Adil Ölecek mi?

Hiçbir şeyi kendine engel görmeyen Adil ise açıklamaya kararlıdır, Nalan ile konuşmaya başladığı esnada kalbi buna dayanmaz ve açıklayamadan yere yığılır. Adil'in ağzından çıkan son sözler ise 'Özür dilerim Nalan!' olur. Hastaneye kaldırılan Adil'e elektroşok uygulanır.  Adil'in ölüp ölmediği ise bir sonraki bölümde belli olacak.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın