Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız Dizisinden Hayranlarını Üzen Karar! İşte Camdaki Kız Sezon Finali Tarihi...

Camdaki Kız Dizisinden Hayranlarını Üzen Karar! İşte Camdaki Kız Sezon Finali Tarihi...

Müge Kakşi
04.06.2021 - 21:33

Kanal D ekranlarının oldukça sevilen dizisi Camdaki Kız'dan hayranlarını üzen bir karar geldi. Yaz sezonunun gelmesiyle bir çok dizi sezon finaline giderken kısa sürede büyük ilgi gören Camdaki Kız dizisi de final kararı alarak sezona erken veda edecek. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Camdaki Kız'ın Sezon Finali Tarihi Belli Oldu

Camdaki Kız'ın Sezon Finali Tarihi Belli Oldu

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Tamer Levent, Devrim Yakut, Şerif Erol, Hande Ataizi, Selma Ergeç ve Enis Arıkan’ın paylaştığı dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanmıştı. 

Alınan karara göre Camdaki Kız gelecek hafta yayınlanacak olan 9. bölümüyle ilk sezonuna nokta koyacak.

Kanal D'nin en çok izlenen dizisi durumundaki Camdaki Kız'ın 2. sezona ne zaman başlayacağı ise yapım ilerleyen günlerde açıklanacak.

Dizinin konusu ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş 'Nalan' isimli ana karakter etrafında şekilleniyor.

Hayatını varlık içinde yaşayan ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan aynı zamanda annesinin yoğun baskısı ile büyüyor. Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken, Sedat Koroğlu ile evlilik sürecine giriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın