Görüş Bildir
Haberler
TV
Camdaki Kız 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "HOŞÇAKAL NALAN"

Camdaki Kız 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "HOŞÇAKAL NALAN"

GNS
23.05.2022 - 00:25

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Telefonla konuşan Hayri'yi gören Nalan bir şeyleri sorgulamaya başlar. Nalan ise öğrendiği gerçeklerden sonra Feride'ye olan tavrını tamamen değiştirmiş ve cephe almıştır. Muzo ise Selen'in yüzüne vurduğu gerçeklerle durumların kızışmasına yol açar. Rafet ise gerçeklerin ortaya çıkmasının yakın olduğunu düşünür. Feride ve Hayri'nin aynı anda Nalan'dan gidişi ise her şeyi değiştirecektir. Peki Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? İşte Camdaki Kız 44. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayatı hakkındaki gerçekleri öğrenen ve bunları sindirmeye çalışan Nalan, tüm gerçeklikleri sorgulamaya devam ederken başına gelecek yeni olaylar izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? İşte Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Camdaki Kız 44. Bölüm Fragmanı | "HOŞÇAKAL NALAN"

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Yıllarca ablası sandığı Sema'nın annesi olduğunu ve Feride'nin yıllardır kendisini kandırdığını öğrenen Nalan büyük bir yıkım yaşar. Annesinin yıllardır kendine olan davranışlarının sebebini şimdi anlamlandıran Nalan, Hayri'den kendisine gelen yardımları da reddeder.

Pervin'in Koroğlu Konağı'na yaptığı çat kapı ziyaret özellikle Gülcihan tarafından hoş karşılanmaz. Ziyaretten en rahatsız olacak isim ise Rafet olacaktır.

Muzo'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasını öğrendikten sonra canı sıkılan Selen, durumları değiştirecek pek çok kararlar alacaktır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın