Görüş Bildir
Haberler
TV
Camdaki Kız 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Nerede Durman Gerektiğini Bilmiyorsun"

Camdaki Kız 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "Nerede Durman Gerektiğini Bilmiyorsun"

GNS
16.05.2022 - 00:20

Kanal D ekranlarının en sürükleyici dizisi Camdaki Kız 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Nalan öğrendiği gerçekleri kaldıramaz. Annesinin kendisine bu zamana kadar yaşattığı her şeyin sebebini şimdi anlayan Nalan, kaçmak ister. Muzo ve Pera birlikteliği ise hala aşılamayan bir gerçektir. Selen ise kardeşine karşı kimsenin beklemediği bir hamle gerçekleştirir. Nalan'ın hayatını sorguladığı esnada Hayri'nin söyledikleri olayları karıştıracaktır. Peki Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? İşte Camdaki Kız 43. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli eserinden uyarlanan yapım, izleyicilerin son derece ilgisini çekti. Nalan'ın hikayesini izlediğimiz Camdaki Kız dizisinde her bölümde ortaya çıkan yeni gizemler, heyecanın dorukta olmasına sebep oluyor. Farklı dramların kol gezdiği Camdaki Kız'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Camdaki Kız 43. Bölüm Fragmanı | "Nerede Durman Gerektiğini Bilmiyorsun"

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Cana'nın baskılarına dayanamayan Sedat sonunda görüşmeyi kabul eder. Cana'nın ise bu sefer Sedat'ı çağırma sebebi bambaşkadır. Hayri'nin ziyaretinin yanı sıra Nalan'ın Feride'nin kızı olmadığını anlatan Cana, Sedat'ı sinirlendirir.

Hayri'ye kendince had bildirmekte kararlı olan Sedat, Nalan'ın gerçekleri bilip bilmediği konusunda ağzını arar. Nalan'a olan aşkından asla vazgeçmemeye kararlı olan Hayri ise hislerini saklamamakta kararlıdır.

Muzo ve Pera'nın evlenmiş olması herkesi şoke ederken daha büyük bir şok etkisi yaratacak karar Rafet'ten gelir. Rafet, Muzaffer'i Yönetim Kurulu Başkanı olarak atayınca, Koroğlu Ailesi'nde beklenmedik olaylar gerçekleşir.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın