Görüş Bildir
Haberler
TV
Camdaki Kız 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "İki Adam Bir Kadın"

Camdaki Kız 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! "İki Adam Bir Kadın"

GNS
09.05.2022 - 01:04

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Yemek yerken Hayri'ye yakalanan Nalan, karşısında gülen Hayri'nin kendisiyle dalga geçtiğini düşünür. Fakat Hayri'den gelen beklenmedik cevap Nalan'ı şaşkına çevirir. Cana ise Sedat'ı, Hayri ve Nalan'a karşı doldurmaktadır. Feride ve Sedat ise Hayri'yi tehdit etmekten kaçınmaz. Muzaffer'in şirketin yönetim kurulu başkanı olması, en çok Nalan'ı sevindirir. Peki Camdaki Kız yeni bölümde neler olacak? İşte Camdaki Kız 42. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D'nin en sevilen dizilerinden Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik'in başrolünde yer aldığı Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından televizyona uyarlanarak, reytinglerde büyük başarıların altına imza attı. Herkesin yeni bölümde ne olacak diye merakla beklediği dizi Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20:00'da Kanal D'de...

Camdaki Kız 42. Bölüm Fragmanı | İki Adam Bir Kadın...

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Sedat, Nalan ve Hayri'nin fotoğrafını görmesi ile çılgına döner. Nalan'a hesap soran Sedat, aralarının gerilmesine yol açar. Hayri'nin kendisine söylediklerini düşünmeye devam eden Nalan, kendi duruşunu bozmayarak annesine dahi karşı gelir.

Rafet, oğlu Muzo'nun hayatındaki insana olan güvensizliğini sürdürerek Pera hakkında detaylı bir araştırma yapmaya karar verir. Bunun sonucunda Pera'nın, Pervin'in kızı olduğu ortaya çıkar.

Feride, Hayri'nin Nalan'a yazmış olduğu notu görünce çıldırır. Fakat Nalan kimsenin beklemediği bir şekilde annesine karşı başını dik tutar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın