Görüş Bildir
Haberler
Çalışma Saatleri Değişti: Güzellik Salonları, Kuaför ve Berberler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

Çalışma Saatleri Değişti: Güzellik Salonları, Kuaför ve Berberler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

Sunay Korkmaz
05.03.2021 - 13:14

Koronavirüsle mücadele kapsamında kuaförler ve berberlerin çalışma saatleri kısaltılmıştı. 1 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen kabine toplantısının ardından alınan kararlar doğrultusunda berberlerin ve kuaförlerin çalışma saatlerinde yeniden düzenlemeye gidildi. Peki, güzellik salonları, kuaför ve berberler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte İçişleri Bakanlığı genelgesinde göre berberlerin ve kuaförlerin yeni çalışma saatleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzellik Salonları, Kuaför ve Berberler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

Güzellik Salonları, Kuaför ve Berberler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma saatleri 10.00-20.00 olarak belirlenen berberlerin ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede 'Genelgede, daha önce açılış-kapanış saatleri belirlenmiş olan iş yerlerinin de (bakkal, market, manav, kasap, berber, kuaför ve güzellik salonu, terzi, ayakkabıcı vb.) açılış-kapanış saatlerinin düşük, orta ve yüksek risk grubundaki illerde 07.00-20.00 saatleri arası olarak belirlendiği belirtildi.' ifadeleri kullanıldı.

Vali ve kaymakamlarca belirtilen esaslar doğrultusunda Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 27'nci ve 72'nci maddeleri uyarınca İl/İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulları kararları ivedilikle alınacak.

Koronavirüs Risk Durumuna Göre İller

Koronavirüs Risk Durumuna Göre İller

ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLLER

Edirne, Balıkesir, Burdur, Sakarya, Sinop, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Konya, Aksaray, Osmaniye, Adıyaman.

YÜKSEK RİSKLİ İLLER

İstanbul, Kocaeli, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya, Bilecik, Kütahya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Kırıkkale, Karaman, Mersin, Niğde, Kayseri, Kilis, Artvin, Ardahan

ORTA RİSKLİ İLLER

Bursa, Manisa, Aydın, Denizli, Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Bursa, Ankara, Çankırı, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Adana, Hatay, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Kars.

DÜŞÜK RİSKLİ İLLER

Uşak, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Hakkari, Siirt, Batman, Diyarbakır, Bitlis, Van, Bingöl, Muş, Ağrı, Iğdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?