Görüş Bildir
Haberler
Çalışkanlığıyla Bilinen Japonya’nın Çok Acayip Bir Sorunu Var: Halk Sevişmeyi Unuttu!

etiket Çalışkanlığıyla Bilinen Japonya’nın Çok Acayip Bir Sorunu Var: Halk Sevişmeyi Unuttu!

Persephone
22.09.2016 - 01:12

Japonları bilimdeki gelişmeleriyle, çalışkanlıklarıyla ve televizyondaki oldukça ilginç yarışma programlarıyla biliyoruz değil mi? Dünya'nın en köklü medeniyetlerinden biri olan Japonların bu sefer başları çok farklı bir şeyle dertle. Bu dert de Japonların sevişmemesi. Öyle ki hükumetin en büyük sorunu 'sevişmeyen halk' olmuş durumda.

Kaynak: http://www.independent.co.uk/news/wor...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Japon hükumeti yeni yapılan bir ankete göre ülkedeki bakire sayısı hakkında oldukça endişeli.

Japon hükumeti yeni yapılan bir ankete göre ülkedeki bakire sayısı hakkında oldukça endişeli.

Durun durun, hemen bakire sayısı yönetenleri neden ilgilendiriyor demeyin. Japonya'nın Dünya üzerindeki en eski toplumlardan biri olduğunu ve genelde her ailenin iyi yetiştirebilmek adına tek çocuk yapmayı tercih ettiğini düşünürsek bu Japonların nesli ve varlığını sürdürebilmesi için büyük bir tehlike.

Yapılan ankete göre bekar erkeklerin %70'i ve bekar kadınların %60'ının bir ilişkisinin olmadığı sonucu ortaya çıktı.

Teknolojinin gelişmesiyle insanların bir ilişkiye duydukları ihtiyacın azaldığı gerçeğini göz önüne alırsak teknolojiyle kafayı bozmuş Japonlarda da bu oran insanı pek şaşırtmıyor sanki.

Ayrıca ankete göre erkeklerin %42'si ve kadınların %44.2'si bakire olduğunu söylüyor.

Ayrıca ankete göre erkeklerin %42'si ve kadınların %44.2'si bakire olduğunu söylüyor.

Doğurganlığı arttırmak için Kanamara Matsuri adındaki penis festivalini bile düzenlediklerine göre bu Japonların gerçekten seksle araları kötü sanırım. 🙈

Bu araştırma Japon Nüfüs ve Sosyal Güvenlik Enstitüsü tarafından her 5 yılda bir yapılıyor.

Japon devleti bu konuya kafayı takmış durumda. 5 yılda bir bakalım milletimiz ne kadar sevişiyormuş diye anket yaptırıyorlar. 

Hatta hükümet doğurganlık oranını 2025 yılında 1.4'ten 1.8'e çekmek istediğini belirtiyor. Yani neredeyse azcık sevişin kimse sevişmiyor diye ülkenin dört tarafında duyuru yayınlayacaklar. (Halbuki biri çıkıp en az 3 çocuk dese bu sorun ortadan kalkacak. 😊)

Japonya Devleti evli çiftlere çocuk yapmaları için bir çok vaatte bulunuyor. Hatta öyle ki çocuklu aileleri bazı vergilerden de muaf tutacaklar.

Üstelik bir de çalışan aileler için çocuk bakım üniteleri sözleri var. Yani çocuğu siz yapın, bize bırakın işe gidin, biz bakarız diyorlar. Bu devirde bu iyiliği anne-baba evladına yapmıyor valla. 😏

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ama tüm bu teşviklere rağmen anket sonuçları yalnız olmanın Japonlar tarafından daha çok tercih edildiği sonucunu ortaya koyuyor.

Öyle ki yalnızlık halk arasında yeni bir trend haline gelmiş. Millet birbirlerine yalnız insanları örnek gösterip, 'Bak görüyor musun Juang Yu'yu nasıl da güzel yalnız, keşke biz de öyle olsak.' deyip iç geçiriyormuş.

Ayrıca ankete göre ilk çocuklarını doğurduktan hemen sonra kadınların %50'sinden fazlası işlerine geri dönüyor.

Hatta Japonya'da ilk kez bu oran %50 sınırını aşmış. Bir yandan anketin ortaya çıkardığı en olumlu sonuç olarak da bu görülüyor. Kadınların iş hayatına katılımı ataerkil düzene bir başkaldırı olarak sayıldığından bu sonuç yetkilileri sevindirmiş.

Yine de anket gösteriyor ki; Japonlar çalışmayla kafayı bozmuş durumda. Çocuk bir yük olarak görülüyor. Cinsel hayat Japonlara göre sıkıcı.

Sonuçta ilgi çekici hale getirmek için bile televizyonda cinsellikli komikli yarışma programları falan düzenler hale gelmişler işte.

Ne diyelim, Allah Japonlara cinsel güç versin. Versin de böyle zeki bir ırk pandalara özenip sevişememekten telef olmasın. 🐼😳

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1272
327
216
139
95
65
61
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
omerthe1

bizde de ac karnini doyuramayan adam evlenip 3 cocuk yapiyor. hey yavrum hey

Pasif Kullanıcı

Öyleleri Türk değildir

Mehmet Can Atar

keşke bizim ülkemizin de tek derdi bu olsaydı

lunastar09

Japonya'dan bahsederken araya bir Koreli gifi, bir de Çince isim sıkıştırmak...

Asın Bayrakları

aynen . bende dedim bu nasıl japon ismi. genelde aisaka, katsamuru falan gibi isimleri olur ve saygı ifadesi olarak sonuna sama chan kun falan gibi ekler gel... Devamını Gör