Görüş Bildir
Haberler
Büyükşen Cinayeti Çözüldü Mü? Metin ve Necla Büyükşen Cinayetinde Kimler Gözaltında?

Büyükşen Cinayeti Çözüldü Mü? Metin ve Necla Büyükşen Cinayetinde Kimler Gözaltında?

Konya’nın Karatay ilçesinde 3 Eylül 2018 tarihinde işlenen ve Metin-Necla Büyükşen çiftinin öldürüldüğü cinayette flaş gelişme yaşandı. Müge Anlı’nın programında işlenen ve çiftin oğlu Osman Büyükşen’in yaşadığı dramla herkesin konuştuğu Büyükşen cinayetinde özel ekip kurulmuştu. Yaklaşık bir aydır çalışan özel ekip, dün cinayetin işlendiği köyde operasyon gerçekleştirdi ve toplamda 24 kişi gözaltına alındı. Ayrıca katledilen çiftin kızları Büşra Büyükşen’e de olay yerinde keşif yaptırıldı. İşte tüm Türkiye’nin çözülmesini merakla beklediği Büyükşen cinayetinde son durum…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büşra Büyükşen’e Olay Yerinde Keşif

Büşra Büyükşen’e Olay Yerinde Keşif

3 Eylül 2018’de Konya’da bulunan İsmil Mahallesi’ndeki tek katlı evde Metin ve Necla Büyükşen çifti, kızları Büşra Büyükşen ile birlikte oturuyordu. Büşra Büyükşen’in ifadesine göre; bu sırada eve giren kar maskeli bir kişi yaşlı çifti susturucu taktığı silahla öldürdü. Büşra Büyükşen’e ise silahın dipçiğiyle vurdu. Müge Anlı’ya katılan Büşra Büyükşen, olaylı geceyi anlattı ancak sosyal medyada genç kızın yalan söylediği hakkında yorumlarda bulunuldu.

Özel ekibin kurulmasıyla birlikte görevliler Büşra Büyükşen’i tekrar sorguladı. Sorgu sonrası Büşra Büyükşen’e katliamın yapıldığı evde keşif yaptırıldı.

Büyükşen Cinayetinde Kimler Gözaltına Alındı?

Büyükşen Cinayetinde Kimler Gözaltına Alındı?

Müge Anlı’da Büyükşen çiftinin cinayeti işlenirken, baş şüpheli olarak çiftin oğulları Uğur Büyükşen ve eşi Betül Büyükşen olmuştu. Yeni kurulan ve yaklaşık bir aydır çalışmalar yapan JASAT ekibi, dün köyde geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Gözaltına alınanlar arasında Uğur Büyükşen ve eşi Betül Büyükşen de var. Ayrıca Betül Büyükşen’in babası olan ve öldürülen Metin Büyükşen ile arasında mehir davası sebebiyle husumet bulunan Muammer Büyükdoğrucan ve Betül Büyükşen’in kuzeni Mehmet Ali Dayarnır da gözaltına alındı.

Toplamda 24 kişi gözaltına alınmış durumda. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın