Görüş Bildir
Haberler
Büyükşen Çiftinin Gelinleri Betül Büyükşen İlk Kez Konuştu: İlk Defa Anne ve Babamıza Üzülme Şansımız Oldu

Büyükşen Çiftinin Gelinleri Betül Büyükşen İlk Kez Konuştu: İlk Defa Anne ve Babamıza Üzülme Şansımız Oldu

ATV ekranlarında yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına konu olan ve aylardır Türkiye'nin gündeminden düşmeyen, Metin-Necla Büyükşen cinayetinde şüphelilerden 4'ü tutuklanmıştı. Çiftin büyük oğulları olan Osman Büyükşen yaptığı açıklamada, 'Kar maskeli katil başka birilerini öldürecek iken yanlış adres nedeniyle anne ve babamın ölümüne sebep olmuştur. Kardeşlerim masumdur.' ifadelerini kullanmıştı. Olayla ilgili olarak yaşanan gelişmelerin ardından Büyükşen çiftinin gelinleri Betül Büyükşen ilk defa açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Betül Büyükşen İlk Kez Konuştu

Betül Büyükşen İlk Kez Konuştu

Öte yandan Büyükşen çiftinin gelinleri Betül Büyükşen de konuyla ilgili olarak ilk kez açıklamalarda bulundu. Olayın aydınlığa kavuştuğu için mutlu olduğunu bildiren Büyükşen, 'Bizden bu yükümlülük kalktı. Çok güzel oldu. Bizim ilk defa kendimizi bırakıp, anne ve babamıza üzülme şansımız oldu. Yapanların, eli olanların daha ağır cezalar çekmesini isterim' dedi.

"Bizim İçin Öylesine Gelip Geçiyordu Hayat"

"Bizim İçin Öylesine Gelip Geçiyordu Hayat"

Açıklamalarına devam eden Betül Büyükşen, 'Biz 3 senedir bayram yapmıyorduk zaten. Bizim için öylesine gelip geçiyordu hayat. Allar razı olsun, bize bu sene çifte bayram yaşattılar. Çok teşekkür ederiz. Biz bu sene inşallah güzel bir bayram geçiriyoruz. Katillerin bulunmasıyla en büyük bayram bizim oldu' ifadelerini kullandı.

"Bizim Ona Bir Kırgınlığımız Yok"

"Bizim Ona Bir Kırgınlığımız Yok"

Osman Büyükşen'e de teşekkür eden Betül Büyükşen, 'İyi ki de bırakmadı, ona çok teşekkür ediyoruz. Bizim ona bir kırgınlığımız yok. Başta da söylemiştim, araması hakkıdır. Hepimizi evet hedefe koydu ama hepimiz ayrı şeyleri söyledik katil yaptı, her türlü şeyler oldu. İnşallah bundan sonra hep beraber olsunlar, biz de beraber olalım' şeklinde konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın